רעשים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים באוזניים
    אמיר
    23/06/2009

שלום
    אני עובד במפעל של CNC ויש לציין שאין לנו רעש גדול באולם ייצור אם כי יש לי ירידה בשמיעה שהתחילה מהמילואים האחרון ואני שומע רעשים באוזניים.
    בבדיקה אחרונה שעשיתי רואים שיש לי ירידה בשמיעה באוזן שמאל והגרף מגיע עד ל30 ד"צ בסיכום הבדיקה נקבע ש:
    "אסימטריה S/N לרעת שמאל סביב 4KH ורציתי לשאול מה זה אומר?האם בבדיקה עם רופאה תעסוקתית היא תמליץ לא להמשיך להעסיק אותי?אני מתכנן להמשיך ללימודי הנדסת מכונות האם זה כדאי עקב הרעשים באוזניים עכשיו?
    הערה:אני בריא לחלוטין ולא סובל משום בעיות רפואיות חוץ מהצפצופים באוזניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעשים באוזניים

הוספת תגובה

• שמיעה

ד``ר טמיר גפן
    23/06/2009

הי!
    בלי בדיקת שמיעה הכוונה הגרף של עקומת השמיעה קשה לדבר על הממצאים.
    במידה ואתה לא עובד ברעש הרי תוכל להמשיך לעבוד וללמוד ללא מגבלה מבחינת רופא תעסוקתי.
    במידה והפגיעה משירותך הצבאי הרי יש לפנות למשרד הביטחון בגין טינטון.
    בהצלחה
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה חד צדדית

ד``ר מרק-אלן לוי
    24/06/2009

שלום עלי להוסיף כי ירידה חד צדדית אינה בדרך כלל קשורה לחשיפה לרעש אלה לבעיה באוזן באותו צד וזה דורש לפנות לרופא אאג ולבצע בירור הכולל CT ראש לפעמים על מנת לשלול גידול שפיר של עצב השמע באותו צד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו