כאבי גם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גם
    סיגלי
    12/07/2009

שלום,
    אני סובלת מכאבי גב מאוד חזקים לאורך כל עמוד השידרה והכאב החל להקרין גם על הרגליים...
    אציין, כי הכאב מקשה עליי ביום יום - אני עובדת במשרד בישיבה מול מחשב, משרה מלאה 8 שעות ומאוד כואב לי בישיבה עד כדי שאני כל הזמן בתזוזה ומחפשת תנוחת ישיבה נוחה שלאחר מס' דקות גם זו משדרת כאב.
    קיבלתי זריקות וגם כדורים, שעזרו עד לפרק הזמן בו פגה ההשפעה.
    עברתי צילומים, טרם קיבלתי התוצאה.
    בכל אופן, תהא התוצאה אשר תהא - עם או בלי ממצאים, אני פשוט סובלת יום יום.
    שאלתי היא, האם רק רופא תעסוקתי יכול להחליט על הקטנת המשרה מסיבות בריאות?

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גם

הוספת תגובה

• כאבי גב

סיגלי
    13/07/2009

שלום,

בהמשך לפנייתי הקודמת (אשר טרם נענתה) קילתי תוצאות הצילומים..
    אני סובלת מכאבי גב מאוד חזקים לאורך כל עמוד השידרה והכאב החל להקרין גם על הרגליים...
    אציין, כי הכאב מקשה עליי ביום יום - אני עובדת במשרד בישיבה מול מחשב, משרה מלאה 8 שעות ומאוד כואב לי בישיבה עד כדי שאני כל הזמן בתזוזה ומחפשת תנוחת ישיבה נוחה שלאחר מס' דקות גם זו משדרת כאב.
    קיבלתי זריקות וגם כדורים, שעזרו עד לפרק הזמן בו פגה ההשפעה.
    עברתי צילומים ולהלן הממצאים:
    עמוד שידרה צווארי = קיפוזיס.
    עמוד שידרה מותני = סקוליוזיס קל וזיזים קטנים קידמיים ולטרליים בגופי החוליות.
    כפי שציינתי קודם הכאב הינו בעיקר בישיבה.
    שאלתי היא, האם לאור הכאב רופא יכול להחליט על הקטנת משרה ע"מ להימנע מישיבה ממושכת?

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד``ר טמיר גפן
    14/07/2009

שלום רב!
    כאבי גב הנה בעיה נפוצה ועד כ - 85% מהאוכלוסיה כללית סובלים מבעיה זו לסירוגין.
    על פי הצילומים את סובלת משינויים ניווניים בע"ש. בצילום לא ניתן לראות בעיות דיסקים ועוד דברים נוספים. אך לפי התלונות ייתכן שכאב שלך על רקע ניוון פצטאלי.
    בדיקת CT יכולה לעזור באבחנה וגם ניתן לעשות בדיקת מיפוי עצמות.
    מכל מקום שעות עבודה אפשר לקצר בסיכום עם המעסיק ללא מעורבות עובר עם הזמן או תחת טיפול תרופתי או זריקות, פיזיותרפיה וכו'. במידה ומדובר בכאב כרוני חזק ישנם טיפולים רבים ומגובנים. רק אחוז קטן מאוד מגיעה לטיפול ניתוחי ולאי כושר מלה מסיבה זו.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו