מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכרה במחלהשולי בק13/07/2009
יש לי נוירופתיה מעטה קלה ברגליים עקב מחלת סוכרת.
שאלתי האם זה מוכר כדי להוריד שעות עבודה ? ( אני מורה )
איזו דרגה של נוירופתיה ברגלים מכירים רופא תעסוקתי ובביטוח לאומי ?
תודה יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירופטיה
ד``ר טמיר גפן14/07/2009שלום רב!
נתחיל מכך שלא ביטוח לאומי מקצר שעות העבודה.
לגבי ביטוח לאומי - מחלת סוכרת שמוואה בסיבוכים כגון נוירופטיה מקנה 65% נכות רפואית אך לא תפקודית.
קיצור שעות העבודה בגין נוירופטיה ניתן לקבל אך דבר תלוי בחומרת נוירופטיה ותלוי בעיסוק. במידה ועבודה כרוכה בעמידה רצופה וממושכת הרי דבר זה יכול גורם מגביל. במידה ולא ניתן לבקש מה מעסיק עבודה בעמידה וישיבה לסירוגין. כמו כן הרי יש טיפול תרופתי לשיכוך כאב נוירופטי שיכול לעזור. במידה ושום טיפול לא עוזר דנים מחדש על אופציה של קיצור שעות העבודה.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכרה במחלה
שולי בק16/07/2009תודה לך על תשובתך.
יש לי שאלה נוספת
אם רופאמשפחה וניורולוג מומחה כותבים לרופא תעסוקתי שיש להוריד שעות או שעלי לעבוד רק 3 - 4 ( אני מורה ) האם רופא תעסוקתי חייב להתייחס לבקשתם או שהוא מחליט כמה שעות להוריד או לא להוריד - האם רופא תעסוקתי יכול לחשוב אחרת מרופא משפחה ונוירולוג מומחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב נוירופטיה
ד``ר טמיר גפן19/07/2009שלום רב!
רופא תעסוקתי מחליט לבדו עם כי נעזר בממצאים בבדיקות עזר וברישומים של רופאים אחרים בין היתר רופא משפחה ונוירולוג.
בייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוירופטיה
ד``ר טמיר גפן19/07/2009שלום רב!
בדרך כלל בגין נוירופטיה קלה לא מקצרים שעות העבודה.
ביייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)