מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שב"סמוזס23/07/2009
הייתי אצל רופא תעסוקתי דרך הקופת חולים שנתנה לי הגבלת שעות עבודה 9שעות עבודה יומיות
עכב כאבי גב כרוני וסוג הכדורים שעלי לקחת טרמדקס 4 פעמים ביום והם מרדימים.
בשב"ס זימנו אותי לוועדה אך לפני זה רופא תעסוקתי מטעם שב"ס דיבר עימי והסברתי לו על בעיות הגב והכדורים שאני לוקח ולטענתו הכדורים האלה כדבריו" יביאו רק שילשולים ולא יותר"
והוא המליץ מה שהמליץ ולא קיבלתי מסמך רפואי כלשהוא ממנו כי השב"ס זימן אותו.
החלטה הסופית של רופא שב"ס כידוע לי איננו מומחה הוא שאני יעבוד מישמרות של 24 ו- 48 שעות ושאני אפסיק לקחת את הכדורים שעוזרים לכאבי הגב שרופא מומחה לכאב רשם.
למי ניתן לפנות שיוכל לחזור ולעבוד 9 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד``ר טמיר גפן23/07/2009הי!
לא מובן מהמכתבך האים רופא שב"ס לא מכבד את המלצת רופא תעסוקתי?
אין בידי מידע לגבי בעיות גב לכן אין אני יכול להגיד מה הטיפול שטוב לך. אך לדעתי מבחינת טיפול יש לכבד את המלצת אורטופד ומבחינת המלצות בעניין העבודה את המלצות של רופא תעסוקתי.
במידה ולא מכבדים את ההמלצות ניתן לנהוג בדרך המקובלת במקרים דומים בשב"ס. לרופא מחוזי או רופא ההראשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)