מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון מרוכז כנגד שפעת עונתיתדניאל30/08/2009
שלום רב,
אנו מעוניינים לחסן את העובדים שלנו במרוכז כנגד שפעת עונתית.
האם ניתן לקבל שרות כזה מכם?
מיקומנו: מושב נתיב העשרה,
נא לחזור אלי: 052-4040182
דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים
ד``ר טמיר גפן30/08/2009הי!
שלום רב!
אני עובד עם גוף שעוסק במתן חיסונים אלו. מסרתי את הפרטים שלך וקרוב לוודאי יצרו אתך קשר ותוכלו לסכם דברים.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסוני שפעת במקום העבודה
שפרה06/11/2012אני מעוניינת לבדוק נושא של חיסונים מרוכזים לשפעת במקום העבודה.
האם תוכל להפנות אותי לגוף שעוסק בזה?
תודה,
שפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון עובדים נגד שפעת ושפעת חזירים
רעות04/11/2009שלום. אנחנו רוצים לחסן את העובדים במקום העבודה,למי פונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון עובדים נגד שפעת ושפעת חזירים - תגובה
ד``ר טמיר גפן06/11/2012שלום רב!
רצוי לשריין חיסונים מראש. הגופים שעוסקים בכך מזמינים כמות החיסונים בהתאם להזמנות. גורמים שאני מכיר לא מחזיקים כמות החיסונים בלתי מוגבלת לכן גם לא יכולים לחסן. אין לי מידע לגבי גופים אחרים.
תבדקו מול קופות חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון נגד שפעת במקום העבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן22/09/2014אני לא בטוח שגופים שאני עובד איתם מכסנים כמות קטנה שכזו.
בדרך כלל הם מטפלים בכמויות גדולות מאלו אחרת לא משתלם להם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון במקום העבודהשלום רב
ליבי שוורץ08/10/2015שלום רב
אבקש עזרתכם ברצוננו לחסן את עובדי החברה בצורה מרוכזת
אבקש עזרתכם במציאת או הפנייה לגוף מטפל
תודה
ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)