דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    ג'ני
    22/09/2009

שלום
    אני עובדת בחנות בגדים כבר מעל לשנתיים (רוב עבודתי היא קיפול בגדים).
    כבר שנה שאני סובלת מכאבים בכף היד ויש לי נפיחות שלא מאפשרים לי להמשיך בעבודה הזו,
    מחוסר ידע בנושא אשמח לדעת אם אני אפנה לרופא התעסוקתי בתנאי שהוא יקבע שמצבי לא מאפשר לי להמשיך לעבוד בעבודה זו אני אקבל פיצויים עקב זה שיש מלי וותק במקום?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• פיצויים

ד``ר מרק-אלן לוי
    22/09/2009

שלום
    קפול של בגדים אינו ממש עבודה של הידיים הגורמת לדלקת פרקים בניגוד לעבודה עם מכשירים רוטטים או קלדנות וכל עבודה הדורשת הפעלת כוח באצבעות. לכן הסבירות שתוגדרי כבלתי כשירה לעבודה זו (שנחשבת כעבודה קלה) הינה נמוכה מאוד.
    במקרה וזה יקרה עניין הפיצויים אינו קשור בכלל , מגיע לך פיצויים אם מפטרים אותך ללא קשר לבעיה רפואית. במקרה ההיפוטטי ביותר וזה יוכר לך כמחלת מקצוע תוכלי לתבוע את ביטוח הלאומי ואחר כך המעביד אבל לא להתלהב משפט זה היה ליידע כללי בכלל אין סיכוי במקרה שלך כי זה לא סביר בכלל.
    תגשי לרופא תטפלי בידיים שלך ותמשיכי לעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת היקף משרה

גלית
    28/09/2009

הנני נכת פוליו הולכת בעזרת מכשיר הליכה , עובדת 35 שנה משרה מלאה. נשארו לי 3 שנים לגיל פנסיה.
    לאחרונה אני מרגישה ירידה בתפקוד .למרות שאני עובדת במשרד - אני צריכה להיות בתנועה וההליכה קשה לי. וברצוני לרדת בהיקף המשרה - מקסימם שלושת רבעי משרה מחשבון ימי המחלה שלזכותי - 600 ימי מחלה.
    האם מספיק שרופא תעסוקתי יאשר זאת לכל התקופה או שצריך גם ועדה רפואית ביטוח לאומי

תודה על התשובה
    גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור שעות העבודה

ד``ר טמיר גפן
    28/09/2009

שלום רב1
    לגבי המלצה על קיצור שעות העבודה מספיקה המלצה של רופא תעסוקתי וביטוח לאומי כלל לא מתערב בעניינים אלו.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים

ד``ר טמיר גפן
    22/09/2009

הי!
    קיבלת תשובה מספקת מד,ר לוי אין לי מה להוסיף בנדון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו