מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אילוץ לפרישה בגין אי כשירות לעבודהרחל22/09/2009
אני אשה עובדת. הגעתי לגיל בו אני יכולה להגיש תביעה לביטוח לאומי לקבל קצבת זיקנה ואני מעדיפה שלא לצאת לפנסיה גם בגלל מיעוט הוותק שיש לי בקופת הגמל. יחד עם זאת, לפי החוק הישראלי אני יכולה, כאשה, לעבוד עד גיל 65. בימים אלה תיפקודי בעבודה הוא כמעט בלתי אפשרי ונקבע לי תור לחודש הבא למרפאת תעסוקה בהמלצת רופאת משפחה.
שאלתי: האם רופא תעסוקה, אשר יבין כי בחודשים הקרובים אני לא כשירה לעבוד במקצוע הספציפי שלי, יכול לאלץ אותי לצאת לגמלאות למרות שאני מאמינה כי אוכל לחזור למעגל העבודה עוד לפני גיל 65?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרישה
ד``ר טמיר גפן22/09/2009שלום רב!
תסבירי לרופא תעסוקתי לגבי מצבך כפי שפירטת אותו במכתבך ושאת מעוניינת לשוב לעבוד במקצוע לאחר שמצבך הרפואי ישתפר. במידה והרופא יתרשם שיש צפי לשיפור במצב הרפואי שלך ומצבך יאפשר את חזרתך למקצוע להערכתי תקבלי תקופת אי כושר זמנית ולאחר מכן תשובי לעבוד.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)