מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעלה קרפליתדורון02/10/2009
שלום
נמצאתי כסובל מתעלה קרפלית ב2 הידיים ןבעית עצבע ירי .יש לי חוות דעת מניורוכירורג ואישור רופא תעסוקתי , כרגע בהגשת תביעה לב"ל . קיבלתי מכתב ממעביד שאני עובד בממוצע 2 שעות ביום עם כלים רוטטים למרות שאני עובד עם כלים רוטטים ועבודה עם כלים ידניים יותר מממוצע של 2 שעות ביום .
האם יש הגדרה לזמן חשיפה בעבודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה
ד``ר מרק-אלן לוי05/10/2009שלום
לא ידוע לי על זמן חשיפה ממוצע . יש הגיון של משך חשיפה (חודשים שנים) ויש עניין של רגישות אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורון05/10/2009שלום
הכוונה לחשיפה של מספר שעות ביום עם כלים רוטטים . אני עובד במפעל כ30 שנים לרוב בהכללות נכון לא כל יום אני חשוף לכלים רוטטים אבל מבצע פעילות אחרת רוטורית כגון עבודה ידנית סגירת ברגים עם מפתח רצט . בנוסף נאמר לי שכנראה אצטרך לעבור חקירה בביטוח הלאומי למה הכוונה
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר מרק-אלן לוי06/10/2009עבודה הדורשת הפעלת כוח יכולה לגרום ל CTS.
חקירה בביטוח לאומי זה על מנת לוודא כי זה מהעבודה ולא מבניית סירת דייג לילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורון06/10/2009שלום
עליתה עלי , האמת שבין הייתר עסקתי בבניית סירות אבל לא לילדים גדולים מידי :-)
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)