תעלה קרפלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעלה קרפלית
    דורון
    02/10/2009

שלום
    נמצאתי כסובל מתעלה קרפלית ב2 הידיים ןבעית עצבע ירי .יש לי חוות דעת מניורוכירורג ואישור רופא תעסוקתי , כרגע בהגשת תביעה לב"ל . קיבלתי מכתב ממעביד שאני עובד בממוצע 2 שעות ביום עם כלים רוטטים למרות שאני עובד עם כלים רוטטים ועבודה עם כלים ידניים יותר מממוצע של 2 שעות ביום .
    האם יש הגדרה לזמן חשיפה בעבודה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעלה קרפלית

הוספת תגובה

• חשיפה

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/10/2009

שלום
    לא ידוע לי על זמן חשיפה ממוצע . יש הגיון של משך חשיפה (חודשים שנים) ויש עניין של רגישות אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דורון
    05/10/2009

שלום
    הכוונה לחשיפה של מספר שעות ביום עם כלים רוטטים . אני עובד במפעל כ30 שנים לרוב בהכללות נכון לא כל יום אני חשוף לכלים רוטטים אבל מבצע פעילות אחרת רוטורית כגון עבודה ידנית סגירת ברגים עם מפתח רצט . בנוסף נאמר לי שכנראה אצטרך לעבור חקירה בביטוח הלאומי למה הכוונה
    תודה מראש על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר מרק-אלן לוי
    06/10/2009

עבודה הדורשת הפעלת כוח יכולה לגרום ל CTS.
    חקירה בביטוח לאומי זה על מנת לוודא כי זה מהעבודה ולא מבניית סירת דייג לילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דורון
    06/10/2009

שלום
    עליתה עלי , האמת שבין הייתר עסקתי בבניית סירות אבל לא לילדים גדולים מידי :-)
    תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו