מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודה \דרכיםmanosss18/10/2009
אני נהג אוטובוס מזה כ20 שנה מהם 5 שנים בחברה שעובד היום לפני כשנה נפלתי על הרגל השמאלית וכאן היתחילו צרותיאספר ממש בקצרה את הקרות אותי לפני שנה !!
קרתה תאונת עבוד\דרכים כי אני נהג אוטובוס בגוש דן ומאז התאונה נהייתה אמטומה ! ברגל וכנראה גם במוח!
מאז האמטומה התנפחה למימדים שאפילו רופאיםלא רצו לטפל בי זורקים אותי ממש מאד לשני וככה נכנסתי לעצבים כי המריבות בינהם ממש היגעילו אותי ונכנסתי איתם לויכוחים וההיתי נמלט מהמיון לא פעם אחת !! לאחר כשלושה חודשי סבל נוראי ודם ש ומוגלה שנוזלים מרגלך ללא הפסקה ! אי הצלחת הרופאים בטיפול וכך החליט רופא עור גש לרופא המשפחה שלך שייתן לך הפניה לפסיכיאטר!! ניגשתי לרופא המשפחה והוא אמר לי אני מכיר אותך יותר מידי טוב בכדי שאתן לך כזה מכתב אם רופא העור החליט שהוא בעצמו יין לך הפניה לפסיכיאטר וכך היה התחלתי לקבל טיפול אינטנסיבי בכדורים ציפרלקס 2 ביום וואבן פראפנאן , בונדרומין, מירו, והמצב רק החמיר1אובחנתי כOCD==PTSD ואני עדיין סובל מגירודים עזים בכל הגוף התפרצויות זעם ,מתח נפשי,חוסר שמחת חיים !לפני התאונה הייתי איש הכי שמח בעולם! רקדן ייווני שתמיד היה במרכז כל מסיבה! היום לי חלומות זוועה חרדה תמידית מסתגר בחדר שלי עם המחשב מבוקר עד לילה מתרחק מחברים ומשפחה נכנס לוויכוחים ורב עם כל מי שנמצא ברדיוס שלי
אנשים ממש לא מבינים אותי כל זה קרה לאחר התאונה שהיום אני סובל והפצע בשלבי החלמה
אני זקוק לתמיכה נפשית וטיפולי יום בשיחות אבל כשאני מבקש מהפסיכיאטרית לפני חודשיים נתנה לי הפניה ואבדה לי ביקשתי לחדש ההפניה אמרה לי למה אתה צריך מה אתה הולך להתאבד? עזבתי אותה שהיא תתאבד ו!!
יש אולי כאן בעולם מישהו שעבר דבר ד ו מ ה !! ויכול לעזור בעיצה טובה שווה אלפי מונים!!
אשמך לקרוא כל דבר בתודה מראש !! ואענה לכל שאלה ואם מישהו יבקש אפילו תצלומים של הזוועה יש לי !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה
ד``ר מרק-אלן לוי18/10/2009לא ברור מה השאלה אך התשובה הינה היות ומדובר בתאונת עבודה הטיפול דרך וועדה רפואית של הביטוח הלאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה דרכים
manosss18/10/2009שלום ד"ר!!!
אבהיר את שאלתי אני לא עובד כבר שנה שלמה מאז התאונה הרופא התעסוקתי נתן המלצה למעביד להעסיק אותי במשרד ולא על הגה האוטובוס והמעביד שלי לא מוכן לתת עבודה חלופית בתואנה שאני התקבלתי לעבודה בתור נהג אוטובוס ולא רוצה לתת עבודה חלופית ,,
כל זאת אני מתונן שכולם ככולם עושים ממני צחוק וסחבת אין סופית גם וועדות ביטוח לאומי אני ממתין חודשים בין וועדה לוועדה קבעו 40 אחוז נכות וטופס הכרה עדדין מתעכב !! אני לא מקבל טיפולים פסיכולוגים כי אין לי טופס הכרה לא יכול לקנות תרופות שעולות יקר !!!כגון ציפרלקס 150 שח ל20 כדור !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
ד``ר טמיר גפן18/10/2009עדיין לא ברור מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה תעסוקתית תאונת עבודה
manosss19/10/2009השאלה היא האם אדם שנתנה לו 40 אחוזי נכות!!!!!! זמנית !!! מביטוח לאומי!!!!
צריך לקבל טופס הכרה בתאונה !!! מביטוח לאומי?
האם יכול הרופא התעסוקתי של החברה להשבית אותי מעבודה על ההגה ?
ואם נתן המלצה למקום העבודה להשבית אותי מנהיגה אזי מי צריך לשלם לי עבור הישיבה בית והטיפולים שאני נמנע מלקבל בגלל שהמלל לא נותן אישורים מתאימים ואני נאלץ לשלם אפילו על תרופות וביקורי רופאים שזה כל העיניין קשור אך ורק לתאונה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)