רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי
    manosss
    18/10/2009

רציתי לשאול את מכובדי איזה סמכות יש לרופא התעסוקתי אם ממליץ לחברה להעסיק עובד בעבודה משרדית והחברה לא עושה כדבריו !! אפילו שהרופא הוא רופא החברה !@!!
    לא אני ניגשתי אליו אלא המעביד שלח אותי אליו!!!!!!!!!!!!! אם החברה לא מממשת את המלצותיו אז מי אני ומה אני צריך לעשות ובגלל כל זאת אני לא עובד ולא מקבל תשלום !!!! המעביד מתעלם מתשלום !!!++המעביד עושה כטוב בעיניו מה שמחליט הרופא התעסוקתי לטובת בחברה היא ישר מבצע ומה שלא חטובת החברה הוא ממש לא מתייחס להמלצותיו!!!! למי עלי לפנות בקשר לזלזול ברופא !!!!! ועוד אציין כשביקשתי את המכתב בו כתב הרופא התעסוקתי את המלצותיו סרבו לת לי עד היום !!!!! אם תרצו בשמו של הרופא אפרסם !!! כאן !! וכן יש לי בקשה מהעבודה לגשת שוב לרופא התעסוקתי הנ"ל מה המלצתכם בעיניין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• המלצות

ד``ר טמיר גפן
    18/10/2009

הי!
    מדובר בסוגיה מורכבת ולדעתי יש לפנות לעו"ד שעוסקים בתחום דיני העבודה ולא לרופא תעסוקתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו