מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקה - השלמת שעות עבודהאבנר27/10/2009
שלום
הייתי בחופשת מחלה 75 יום עקב ניתוח מעקפים, מקום העבודה דרש שאני אלך להיבדק אצל רופא תעסוקה לפני חזרתי לעבודה.
רופא התעסוקה קבע כי אני יכול לחזור לעבודה למשך 6 שעות עבודה ליום.
שאלתי היא: מי אמור לשלם את שעות העבודה החסרות להשלמת יום עבודה מלא שהוא 8.6 שעות?
מקום העבודה טוען שאני צריך לתבוע את קרן הפנסיה שלי מבטחים עבור השעות החסרות,
ואילו מבטחים טוענים שאני יכול לתבוע אותם רק לקבלת אחוזי נכות זמניים או קבועים ללא קשר למה שקבע רופא התעסוקה ואת השעות החסרות המעביד צריך לשלם על חשבון ימי מחלה.
למי עלי להאמין? האם ישנו חוק או תקנה שנותן מענה למקרה הנ"ל?
תודה מראש
אבנר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת שעות
ד``ר טמיר גפן27/10/2009הי!
בדרך כלל המעסיק מוריד מימי המחלה שצובר העובד במידה ונותרו ימי מחלה. במידה ולא נותרו ימי המחלה פונים לקרנות פנסיה ועדת הקרן דנה בנדון ללא שום קשר לקבית רופא תעסוקתי. ועדת הקרן לא מחויבת להחלטת ר תעסוקתי שבקופה.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא תעסוקה
אבנר27/10/2009תודה על התשובה אבל המילים בדרך כלל לא מבהירות את התמונה,
אני מבין מכך שזה בהתאם לרצונו הטוב של המעסיק לכן אני שואל שוב:
האם ישנו חוק או תקנה הנותנת מענה לשאלתי המקורית?
תודה מראש
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשת מחלה.
ד``ר טמיר גפן27/10/2009הי!
הדבר תלוי בהסכם שלך עם המעסיק אותו חתמת בכניסה לעבודה. משום שיש לך קרן פנסיה מבטחים קרוב לוודאי ההסבר שקיבלת מקרן פנסיה משקף א המציות.
משום ומדובר בעניין לא רפואי - השאלה הנה בתחום משפטי - ענין דיני העבודה יש לפנות לפורום בהתאם.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)