ימי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה
    דידי
    02/11/2009

שלום,
    אני עובדת במשמרות, לא כל השבוע, אלא רק 3, 4 פעמים בשבוע, ורציתי לשאול, האם רופא תעסוקתי יכול לקבוע שאני אעבוד פחות שעות ביום במידה ואני לא עובדת במשרה מלאה.. (אני סובלת מכאבי גב, ועוברת טיפולי פיזיותרפיה) מה המינימום שעות שרופא תעסוקתי יכול להמליץ עליהם במידה ואני עובדת חמש שעות, האם אפשר לעבוד שלוש שעות או ארבע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימי מחלה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנוגע לימי מחלה

דידי
    02/11/2009

קבלתי חופש מחלה מאורטופד, בנוסף לכך אני מחכה לתור לרופא תעסוקתי. ימי המחלה שלי נגמרו והכאבים עדיין לא עברו. השאלה מה אני עושה עד שאני אקבל תור לרופא התעסוקתי? זאתמרת, אם אני אחזור לאורטופד ואבקש ממנו עוד ימי מחלה, מה אני עושה שהמכסה של ימי המחלה נגמרת? למי עלי לפנות בקשר לזה? האם לביטוח לאומי? לרופא תעסוקתי? או לקרן פנסיה?
    אנא עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט חשוב-זוהי איננה תאונת עבודה.

דידי
    02/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ימי מחלה

ד``ר טמיר גפן
    02/11/2009

הי!
    לגבי שעות עבודה - דבר נקבע ע"י רופא תעסוקתי לגופו של עניין ובהתאם למקום הבודה ולמקצוע וסוג העבודה וכמובן מוכנותו של המעסיק לכך.
    לגבי ימי מחלה. במידה והסתיימו ימי המחלה ויש לך קרן פנסיה יש לפנות לקרן פנסיה.
    בהצלחה.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי, תודה!

דידי
    02/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו