מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תהליך בירור רפואי אצל רופא תעסוקתיאביב08/11/2009
שלום,
לאחרונה התחלתי בתהליך של בירור רפואי עקב כאבי ראש כרוניים שהחלו לאחר שהתחלתי לעבוד כנציג שירות. כאבים שממש שיתקו אותי ופגעו לי באיכות ובכושר העבודה.
המנהל שלי הודיע לי שאם אני לא יכול לבצע את התפקיד עליי להביא אישור מרופא תעסוקתי או שאתפטר ואשלם קנס.
ניגשתי לרופא תעסוקתי אשר שלח אותי להמשך בירור אצל נוירולוג מומחה ורופא עיניים.
בנתיים המנהל שלי לא מוכן להעביר אותי למשרה אחרת וטוען כי עליי לבצע את התפקיד למרות המגבלות הבריאותיות שלי ו/או שאתפטר ואשלם את הקנס.
הצעתי למנהל שלי שאגיש לו באופן זמני אישור מרופא המשפחה עד לסיום תהליך הבירור הרופאי אצל הרופא התעסוקתי, אך הוא טוען כי הוא לא מוכן לקבל את האישור בטענה שהוא לא קביל ורק אישור מרופא תעסוקתי קביל.
האם הדבר נכון מבחינת החוק?
ומה הזכויות שלי כעובד אשר התחיל תהליך של בירור רפואי אצל רופא תעסוקתי?
תודה על הכל,
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבלות
ד``ר מרק-אלן לוי09/11/2009שלום
עקרונית אתה יכול להביא אישור מרופא משפחה והמעביד יכול לדרוש בדיקה מרופא תעסוקתי אך עד קבלתו עליו להצטמד להמלצות של הרופא התעסוקתי.
כנציג שירות אני מבין שאתה עונה לטלפונים או למחשב או דלפק קבלת קהל , לא ברור לי מה הקשר הישיר עם העבודה והכאב ראש. אתה זקוק למשקפיים? או אתה סובל מעבודה במקומות סגורים? יחד עם זאת אם יש מגבלות רפואיות אתה לא צריך להתפטר שיפטרו אותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיות הרופאיות
אביב09/11/2009הבעיות הרפואיות בעיקר של כאבי הראש החזקים שנובעים ישירות מהעובדה שמוצמדת לי אוזנייה ומרביתן המוחלט של השיחות הן שיחות בטונים גבוהים מאוד.
הכאבי ראש ממש משתקים אותי ומפריעים לי בביצוע העבודה.
כמו כן, התחילו לי בעיות של כאבי אוזניים ממש חזקים וכאבי גרון עקב הדיבור הממושך.
האם אישור מרופא משפחה קביל עד לסיום הבירור הרפואי אצל הרופא התעסוקתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי כושר
ד``ר טמיר גפן09/11/2009הי!
במידה ומצבך הרפואי לא גורם לבעיות חמורות הרי ניתן למספר ימים לקבל אישור מחלה מרופא המטפל. לא ברורה סביה לכאבי אוזניים הרי מפלס רעש באוזניות אינו גבוה ומדובר בציוד שבדרך כלל בדוק ובשימוש לא רק על ידך. יש לבדוק האים גם עובדים אחרים סובלים מבעיות דומות.
יש לבצע את הבירור הרפואי בהקדם ולגשת להמלצות רופא תעסוקתי. כמו כן בהתאם להתרשמותו רופא תעסוקתי יכול לתת המלצות זמניות עד לסיום הבירור.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)