מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קביעותעידו09/11/2009
בימים אלה קיבלתי קביעות בכפוף למעבר בדיקת רופא.
אני נוטל באופן קבוע קומדין עקב תסחיף ריאתי שהיה לי לפני 3 שנים.
חוץ מזה אני בריא ואין לי מגבלות כלשהן בחיי היומיום.
אני עובד במוסד גדול בעבודה משרדית.
האם הרופא יכול להחליט על סמך הנ"ל כי לא אקבל קביעות ?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעות
ד``ר טמיר גפן09/11/2009הי1
אין אני רופא סיבה שלא לאשר את המשך עבודתך ומתן קביעות.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה....
עידו09/11/2009רשמת בתשובך כי
"אין אני רופא סיבה שלא לאשר את המשך עבודתך ומתן קביעות. "
אני מניח ומקווה שהתכוונת "אין אני רואה סיבה שלא לאשר את המשך עבודתך ומתן קביעות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה של דר גפן
ד``ר מרק-אלן לוי10/11/2009אני מאמין שבהחלט דר גפן התכוון ל"רואה" כי גם אני לא רואה סיבה. הבדיקה הרפואית לפני קביעות קובעת עם איזה ליקויים הגעת על מנת להגן על המעביד שהם לא נרכשו בגלל העבודה.
אם אין לך מחלה של קרישיות יתר אולי אפשר לשאול האם אתה עדיין זקוק לקומדין?תתיעץ עם המטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
עידו10/11/2009הבעיה היא אכן קרישיות יתר וע"פ האבחנה האחרונה אצטרך לקחת קומדין כל חיי.
האם זה משנה את התמונה מבחינת התשובות שלכם לגבי הקביעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
עידו10/11/2009הבעיה היא אכן קרישיות יתר וע"פ האבחנה האחרונה אצטרך לקחת קומדין כל חיי.
האם זה משנה את התמונה מבחינת התשובות שלכם לגבי הקביעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר טמיר גפן10/11/2009זה לא משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובות שלכם עודדו והרגיעו אותי
עידו24/11/2009אני מודה לשניכם על הסבלנות.
מחר הבדיקה המיוחלת שלי ויש לי שאלה ותהיה נוספת:
אם לא יעלה הנושא של התסחיף הריאתי שעברתי ואם לא אשאל לגבי נטילת תרופות (במקרה שלי קומדין) האם ל"נדב" את המידע הזה מיוזמתי בכל זאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר טמיר גפן10/11/2009נכון
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)