מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית ראייה בעבודהחיובית09/11/2009
אני עובדת בחברה . שבה אני נמצאת מינמום 9 שעות במשרד עם עוד 2 בנות .
אני מרכיבה עדשות מגע ומספר בעיניי הוא 7 .
התאורה במשרד היא מאוד נמוכה וכמות התאורה מאד גדולה , והחלון היחידי שיש במשרד רחוק ממני כ- 7 מטר אך הוא מוסתר עם רשת לפרסום על כל הבניין .
כך שאין לי אור יום .
אני מסנוורת כל הזמן מהתאורה ואני כל הזמן מתלוננת שיימצאו ליאת הבעיה .
אך אין מענה .
אני עובדת בחברה כבר 13 שנים ואני מאוד אוהבת את עבודתי אך....אך אני מ פחדת שהראייה תדרדר .
למי לפנות ?
מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראייה
ד``ר טמיר גפן09/11/2009הי!
קשה להתרשם מהסיפור שלך לגבי מקום העבודה. לגבי תאורה ישנם תקנים וניתן להתייץ עם רופא תעסוקתי או מפקח עבודה אזורי.
לדעתי הפיתרון הפשוט ביותר להוסיף תאורת שולחן בעמדת עבדתך.
בהצלחה.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאורה
ד``ר מרק-אלן לוי10/11/2009בדרך כלל אין נזק שנגרם מחסר תאורה. יש עייפות בעיניים עקב מאמץ . צריך בחדר לפחות 800 לוקס . אבל אם את עובדת על מחשב אין צורך בתאורה חזקה בחדר כי החשוב זה תאורת המסך.יכול להיות שלעבודת מחשב יש מקום להרכיב משקפיים. תתיעצי עם רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)