אני נחנקת ומרגישה חולשה בעבודה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נחנקת ומרגישה חולשה בעבודה....
    אנגלה
    10/11/2009

אני עובדת בסניף בנק קטן כקופאית, עם המון הפקדות שנספרות בידיים, וסובלת מהמחנק שבסניף כי הוא ללא חלונות כלל וכל אדם שנכנס עם הריח של הבושם או של הפה שלו די מורגש מולי ואני רוב היום שמה את היד על האף והפה מול הלקוח בצורה עדינה ואינני יכולה לנשום... הריחות האלו גורמים לי להרבה סחרחורות וגועל.
    בעיה שניה שנוצרה היא כאבים במפרק של כף היד עקב הספירות המרובות וההקלדות הרבות.
    האם אני יכולה להוציא אישור מיוחד שהכאבים נוצרים מהספירת הכסף וההקלדות ובנוסף האם יש הכרה בנושא שיש להעביר אותי למקום עם אוויר והאם זה מוכר כמחלת מקצוע שיכול להמליץ למעביד שלי שלא לעבוד מול לקוחות? יש לציין שבאו ובדקו את רמת החמצן והאוויר בסניף ושמו איוורור נוסף אבל זה לא עוזר. אודה לכם על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חנק

ד``ר מרק-אלן לוי
    11/11/2009

שלום
    במידה ונבדק חימצון ואוורור כנראה שעכשיו זה תקין . לגבי הגועל שלך מהריח והפה של הלקוחות שתחליפי עבודה כדי לא לעבוד עם קהל . לגבי ריחות זה עניין של רגישות אישית שאין לנו מה לעשות עם זה.
    בעיה של פרק כף יד יכולה להיגרם ע"י העבודה שאת מתארת ותבקשי מהרופא המטפל לשלוח אוך לרופא תעסוקתי (כדאי לפני לבצע בדיקת EMG כדי שיהיה משהו מוחשי ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים בעבודה

ד``ר טמיר גפן
    11/11/2009

הי!
    ד"ר לוי פירט בתשובתו כל הנקודות ואין לי מה להוסיף
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו