רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי
    טל
    14/11/2009

עברתי תאונת דרכים ב-11/08/09, אושפזתי ונותחתי עקב קרע בגיד ושבר בפיקה.
    לאחר 90 ימי מחלה נאמר לי ע"י רופא המשפחה שחופש מחלה נוסף אני אמורה לקבל מרופא תעסוקתי בלבד. פניתי למרפאה תעסוקתית בפ"ת ושם נאמר לי שיש תור פנוי רק בדצמבר.
    אני שואלת:
    1. האם ניתן לזרז איכשהו את התור?
    2. מה אני אמורה לעשות בחודש הזה במידה ולא יאושר לי החופש מהרופא התעסוקתי בדצמבר?
    יתכן שאז אכן אוכל לחזור לעבודה (מה שכרגע לא מסוגלת)
    3. איך הרופא יכול לאבחן מצבי לאחר חודש שעובר, הרי מצבי משתפר מחודש לחודש?
    לציין שהאורטופד במרפאת בי"ח שיבא נתן המלצה לחודש מחלה נוסף.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• תוספת

טל
    14/11/2009

אולי כדאי לציין שלא מדובר בתאונת עבודה ואני לא תובעת מביטוח לאומי כלום!
    אני זקוקה לאישור ימי מחלה עבור פוליסת הביטוח האישית שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופשת מחלה

ד``ר טמיר גפן
    14/11/2009

הי!
    במידה את חברת קופת חולים כללית את כלל לא זקוקה לבדיקת רופא תעסוקתי בכדי לקבל חופשת מחלה. על פי הנחיות של הקופה לא מפנים חולים לרופא תעסוקתי להארכת חופשת מחלה. עד חודש ימים את יכולה לקבל מרופא משפחה ומעבר לכך באישור של מנהל מרפאה. במידה ויש לך אישור אורטופדי שבו ממליץ הרופא חופשת מחלה הרי את פונה לרופא שלך והרופא מאשר את ההמלצה.
    רופא תעסוקתי קובע רק כשירות לעבודה. לא ציינת במה את עוסקת לכן לשאלה זו לא ניתן להתיחס כי ישנם מצבים שעובד מוגבל ונמצא בגבס את במדיה ועבודה שלו פקידותית הירי יש לפעמים מצבים שעובד יכול לעבוד גם עם גבס.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו