,TUB, GCUSV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ,TUB, GCUSV
    מיטל
    19/11/2009

שלום רב. לפני כ-3 חודשים עברתי תאונה בעבודה דרך חוטים חשמליים גלויים שהיו מתחת למחשב שמשמש לעבודתי בטעות(אם כי באשמתי)הכנסתי את הכף רגל לתוך הבית של החוטים ללא הכפכף שהיה על רגלי וקיבלתי זרם חזק בגוף.בעיקרון הופנתי לבית חולים והכל יצא תקין.לאחרי יומים התחלתי לקבל כאבים באזור הגב התחתון עם חולשה שנוטה לרגל ימין,הרגל בה נפגעתי.המוסד הכיר לי בתאונה. מאז עשיתי קרוב ל12 טיפולי פיזיוטרפיה ובבדיקת CT שעשיתי הובחן לי בלט דיסק,האם זה כתוצאה מההתחשמלות?והאם יש עילה ל תביעה כנגד המעסיק בגין רשלנות של הבית חשמל שהיה פתוח??או שזו אשמתי??בבקשה אשמח לקבל תשובה זה מאוד דחוף.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ,TUB, GCUSV

הוספת תגובה

• מכת חשמל

ד``ר מרק-אלן לוי
    19/11/2009

שלום
    לא נראה לי כי תוכלי לקשור בין בלט דיסק והתחשמלות קלה (ללא איבוד הכרה ללא כוויה ללא מתח גבוה).או רק עם חוות דעת מאוד מאוד מפוקפק. לגבי תביעה למעסיק אין פה עניין תעסוקתי אין ספק שבית החוטים אמור להיות סגור אבל מה לתבוע ? עוגמת נפש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרם חשמלי

ד``ר טמיר גפן
    19/11/2009

הי!
    קיבלת תשובה והסבר מלאה מד"ר לוי. אין לי מה להוסיף
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו