מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לרופא תעסוקתיאביב06/12/2009
שלום,
לפני כמספר חודשים התחלתי תהליך של בירור רפואי עקב בעיות שהתגלו אצלי ומנעו ממני להמשיך לעבוד בתור נציג שירות טלפוני. (בין היתר ירידה בשמיעה, דלקות במיתרי הקול וכאבי ראש חזקים במיוחד).
הרופא התעסוקתי שלח אותי לשני רופאים מומחים: אא"ג ונוירולוג לבדיקות נוספות.
קיבלתי המלצות גם מרופא אא"ג וגם מהנוירולוג לא לעבוד בתור נציג שירות.
האם הרופא התעסוקתי ימליץ כך גם הוא?
תודה ושבוע טוב,
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות
ד``ר מרק-אלן לוי06/12/2009שלום היות והרופא תעסוקתי שלח אותך להתייעצות עם הרופאים הללו מן הסתם שהוא יקבל את המלצותם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי!
ד``ר טמיר גפן06/12/2009שלום רב!
אין אני מקבל את הנכתב ע"י ד"ר לוי משום שרופא תעסוקתי הפנה אותך לבדיקה ע,י מומחים בכדי לקבל הבחנה ועידכון לגבי מצבך הרפואי בתחום א.א.ג. ובתחום נוירולוגי. אין רופא תעסוקתי שאל אותם לגבי כשירותך לעבוד ולר ברור לי מדוע רופאים אלו המליצו לגבי עבודתך. הרי לא יעלה על הדעת שרופא תעסוקתי ימליץ לרופא א.א.ג האים יש מקום לניתוח או לרופא נוירולוג אלו תרופות לתת למטופל. בהתאם לנאמר ראוי שרופא תעסוקתי על בסיס ממצאים שבבדיקת נוירולוג וא.א.ג. יתן את חוות דעתו לעניין כשירותך לעבודה.
בהצלחה
ד"ר גפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא תעסוקתי
ד``ר טמיר גפן06/12/2009שלום רב!
אין אני מקבל את הנכתב ע"י ד"ר לוי משום שרופא תעסוקתי הפנה אותך לבדיקה ע,י מומחים בכדי לקבל הבחנה ועידכון לגבי מצבך הרפואי בתחום א.א.ג. ובתחום נוירולוגי. אין רופא תעסוקתי שאל אותם לגבי כשירותך לעבוד ולר ברור לי מדוע רופאים אלו המליצו לגבי עבודתך. הרי לא יעלה על הדעת שרופא תעסוקתי ימליץ לרופא א.א.ג האים יש מקום לניתוח או לרופא נוירולוג אלו תרופות לתת למטופל. בהתאם לנאמר ראוי שרופא תעסוקתי על בסיס ממצאים שבבדיקת נוירולוג וא.א.ג. יתן את חוות דעתו לעניין כשירותך לעבודה.
בהצלחה
ד"ר גפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)