שאלה בנוגע לרופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לרופא תעסוקתי
    אביב
    06/12/2009

שלום,
    לפני כמספר חודשים התחלתי תהליך של בירור רפואי עקב בעיות שהתגלו אצלי ומנעו ממני להמשיך לעבוד בתור נציג שירות טלפוני. (בין היתר ירידה בשמיעה, דלקות במיתרי הקול וכאבי ראש חזקים במיוחד).
    הרופא התעסוקתי שלח אותי לשני רופאים מומחים: אא"ג ונוירולוג לבדיקות נוספות.
    קיבלתי המלצות גם מרופא אא"ג וגם מהנוירולוג לא לעבוד בתור נציג שירות.

האם הרופא התעסוקתי ימליץ כך גם הוא?

תודה ושבוע טוב,
    אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לרופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• המלצות

ד``ר מרק-אלן לוי
    06/12/2009

שלום היות והרופא תעסוקתי שלח אותך להתייעצות עם הרופאים הללו מן הסתם שהוא יקבל את המלצותם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי!

ד``ר טמיר גפן
    06/12/2009

שלום רב!
    אין אני מקבל את הנכתב ע"י ד"ר לוי משום שרופא תעסוקתי הפנה אותך לבדיקה ע,י מומחים בכדי לקבל הבחנה ועידכון לגבי מצבך הרפואי בתחום א.א.ג. ובתחום נוירולוגי. אין רופא תעסוקתי שאל אותם לגבי כשירותך לעבוד ולר ברור לי מדוע רופאים אלו המליצו לגבי עבודתך. הרי לא יעלה על הדעת שרופא תעסוקתי ימליץ לרופא א.א.ג האים יש מקום לניתוח או לרופא נוירולוג אלו תרופות לתת למטופל. בהתאם לנאמר ראוי שרופא תעסוקתי על בסיס ממצאים שבבדיקת נוירולוג וא.א.ג. יתן את חוות דעתו לעניין כשירותך לעבודה.
    בהצלחה
    ד"ר גפן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי

ד``ר טמיר גפן
    06/12/2009

שלום רב!
    אין אני מקבל את הנכתב ע"י ד"ר לוי משום שרופא תעסוקתי הפנה אותך לבדיקה ע,י מומחים בכדי לקבל הבחנה ועידכון לגבי מצבך הרפואי בתחום א.א.ג. ובתחום נוירולוגי. אין רופא תעסוקתי שאל אותם לגבי כשירותך לעבוד ולר ברור לי מדוע רופאים אלו המליצו לגבי עבודתך. הרי לא יעלה על הדעת שרופא תעסוקתי ימליץ לרופא א.א.ג האים יש מקום לניתוח או לרופא נוירולוג אלו תרופות לתת למטופל. בהתאם לנאמר ראוי שרופא תעסוקתי על בסיס ממצאים שבבדיקת נוירולוג וא.א.ג. יתן את חוות דעתו לעניין כשירותך לעבודה.
    בהצלחה
    ד"ר גפן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו