מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקתיחן06/12/2009
אני עומדת בפני הגשת תביעה לביטוח שלי על אובדן כושר עבודה.
נאמר לי בביטוח שאני צריכה להגיש בין היתר גם תעודה רפואית של רופא תעסוקה המעידה על פגיעה בכושר העבודה.
כעת אני כבר לא עובדת, בקופת החולים ניתן לקבוע תור לרופא תעסוקתי רק למי שעובד (מי שאינו עובד קופת החולים מציעה לו 2 רופאים תעסוקתיים בכל הארץ...אותם 2 רופאים מציעים גם בביטוח לאומי, אחד בבני ברק שני באבן יהודה רחוק מאוד ממקום מגורי).
השאלה שלי, האם ישנו איזה גוף או מקום לפנות אליו כדי להפגש עם רופא תעסוקתי שהוא לא בגדר "פרטי" ? (גובים סכומים גבוהים).
אם צריך לשלם אני מוכנה לשלם, אבל האם ישנו מקום כלשהו שתוכלו להפנות אותי אליו שגובה תשלום הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי
ד``ר טמיר גפן06/12/2009הי!
ממכתבך ניתן ללמוד שאת חברת קופת חולים מכבי.
לגבי רופא תעסוקתי פרטי. שכר טירחתו של הרופא תלוי ברופא ועד כמה רופא מבוקש עם כי לא תמיד. אין לי ברור מה תשלום הגיוני עבורך ומה את מבקשת מהרוא.
בהתאם לעבודה שרופא מבצע בהתאם נדרש התשלום. בדיקה ומתן אישור שונים מזו של חוות דעת משפטית.
ממכתבך לא ניתן ללמוד מה את צריכה מרופא תעסוקתי ומה המכיר שנראה לך הגיוני.
לגבי שני הרופאים שברשימת הקופה שלך אין אני חושב ששירותם זולה מרופאים אחרים.
בהצלחה. ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)