ועדה רפואית של לשכת התעסוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדה רפואית של לשכת התעסוקה
    לירון
    08/12/2009

שלום רב,
    בשנים האחרונות יש לי כאבים ברגליים (בכל החלק של מהברך ועד למטה) מעמידה ממושכת ובעיקר בלילה. זה הגיע למצב שבו התחלתי לסבול בלילות בעיקר לפני השינה.
    הפסקתי לעשן (בהתאם להמלצה של רופא אלטרנטיבי- פתולוגיה לכיוון של נמק אפשרי בעתיד ולכן המלצתו להפסיק לעשן דחוף!).
    שמעתי לעצתו והפסקתי לעשן לפני שבוע ומשהו (מזל טוב לי! זה לא פשוט) ומאז יש לציין שאני כבר חשה שיפור.
    אני חותמת דמי אבטלה בלשכה ושם שלחו אותי למשרה שדורשת עמידה ממושכת על הרגליים מה שנכון לעכשיו קשה לי (זה יעלה לי בכאבים ואני לא מעוניינת לסבול), בתקווה שהמצב ישתפר בהמשך.
    אז ניגשתי לרופאת המשפחה שלי (רופאה קונבנציונאלית) והיא נתנה לי המלצה לא לעבוד בעבודה שדורשת עמידה ממושכת לתקופה של 3 חודשים.
    הגשתי את האישור לפקידה בלשכת התעסוקה והיא מייד החתימה אותי על סירוב עבודה והפנתה אותי לועדה רפואית.
    אני רוצה לגשת לרופא תעסוקתי לפני שאני מגיעה לועדה על מנת לקבל את חוות דעתו לועדה- זה ממש קריטי. אין לי יותר מדי מסמכולוגיה המאששים את טענתי אבל אני יודעת מה המגבלות שלי.
    אודה לתגובתך בנושאים הבאים:
    1. מה יהיה הסטאטוס של התיק שלי מבחינת הרופא של הלשכה? האם הוא יאשר לי את הבקשה או ידחה ואז אני יעמוד במצב של כפייה?
    2. איפה אני יכולה למצוא רופא תעסוקתי באופן פרטי?
    3. האם הרופא בלשכה יהיה רופא תעסוקתי?

אני ממש מודה לך על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשכת תעסוקה

ד``ר טמיר גפן
    08/12/2009

הי!
    בלי ממצאים אוביאקטיביים הרי לא ניתן להגיד שיש לח בעיה רפואית.
    בשלב זה יש לך רק תלונות ללא ממצא כך לפחות אני מבין ממכתבך.
    אין אני יכול להגיד מה המקצוע של הרופא שבלשכת תעסוקה .
    ללא תיעוד רפואי מתאים או ממצא בבדיקה פיזיקאלי ורק על סמך מכתב של רופא המשפחה שלך הרי לא סביר שיתחשבו בתלונותיך.
    למצאו רופא תעסוקתי כלל לא בעיה- ניתן להיכנס לגוגל ולכתוב רופא תעסוקתי ותקבלי רשימה גדולה של הרופאים עם כי אני בספק שיוכלו לעזור לך.
    בהצלחה.
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך אבל

לירון
    08/12/2009

אני לא חושבת שכיום יש לי איזו בעיה שמצריכה טיפול בכדורים או משהו אחר, הייתה לי מחלה שנקראת- עישון (13 שנות עישון זה לא מעט והתחילו נזקים ממשיים), ועכשיו אני בהחלמה ממנה אבל עדיין סובלת מהגרורות שלה.
    מה מישהו כמוני יכול לעשות? אולי אני אחזור לעשן וזהו? סתם, אני ממש לא רוצה כי הייתה לי סיבה טובה להפסיק אבל התסכול יכול להחזיר אותי (את זה אני אשמח לפורום של הפרעות נפשיות כתוצאה מסתכול מהמערכת הבירוקרטית של במדינת ישראל)
    האם אנשים שנוטים לרפואה אלטנרטיבית מועדים לעונש בגלל שאין להם תיעוד של הטיפולים שלהם? מה עושים????

אני ממש אובדת עצות

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אלטרנטיבי

ד``ר טמיר גפן
    08/12/2009

הי!
    אני עוסק ברפואה קונבנציונלית ולא מכיר את הרפואה הלא קונבנציונלית.
    תפני למומחים בתחום רפואה לא קונבנציונלית אצלם אין ביורוקרטיה.
    אין אני חושב שעבודה זאת עונש.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה זה לא עונש!

לירון
    09/12/2009

הי ד"ר
    עבודה זו לא עונש, אפילו להפך אבל מה שכן עבודה זה משהו שצריך להתאים לאדם, ליכולות השכליות והרפואיות שלו.

האם אישורים מרופא אלטרנטיבי זה משהו קביל לצורך העניין שלי?
    אני יכולה להביא אישור, השאלה היא אם הם יקבלו אותו. מה דעתך?

תודה או הפעם, רוב תודות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו