רופא תעסוקתי פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי פרטי
    יצחק
    10/12/2009

אני סובל ממגוון בעיות רפואיות ואני בקרוב אצטרך לעמוד בפני וועדה רפואית במשהב"ט בנושא תעסוקתי אני לא עובד כשנה לאחר שפןטרתי מהעבודה עקב בעיות בריאות
    ברצוני לגשת לרופא תעסוקתי פרטי היות וכאחד שפוטר ולךא עובד כעט איני זכאי דרך קופ"ח לרופא תעסוקתי איך לגשת ולמי לגשת כדי לקבל את האישור הפרמאלי יש בידי כמובן את כל המימצאים הרפואיים אבל אני רוצה גם את דעתו של רופא תעסוקתי פרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי פרטי

הוספת תגובה

• אגב יש לי נכות

יצחק
    10/12/2009

אורטופדית בשעור של כ-37% המוכרת ע"י משהב"ט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצוני לציין פרט נוסף ששכחתי לציין

יצחק
    10/12/2009

אני בן 64

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי כשירות לעבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    10/12/2009

שלום. שכחת לכתוב מה המקצוע. אך זה לא משנה . מטרת הפורום אינה להפנות אנשים לרופאים פרטיים אם כי שברשותך לפנות לכל אחד משני הרופאים המופעים בפורום או לכל רופא אחר דרך ספר טל]פון באזור מגוריך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדת במשהב"ט

ד``ר טמיר גפן
    10/12/2009

שלום רב!
    במידה ויש בידיך כל התיעוד הדרושם הרי אין צורך ברופא תעסוקתי.
    במידה ואתה מעוניין שרופא תעסוקתי יתרגם ויפרת בצורה מוסמכת את בעיות הרפואיות שלך ויסביר למשהב"ט מה מגבלות התפקודיות שלך בגין בעיות רפואיות הללו זאת שאלה אחרת. מכל מקום ד"ר לוי פירט בפניך את כל האופציות.
    בהצלך
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו