מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקתי פרטייצחק10/12/2009
אני סובל ממגוון בעיות רפואיות ואני בקרוב אצטרך לעמוד בפני וועדה רפואית במשהב"ט בנושא תעסוקתי אני לא עובד כשנה לאחר שפןטרתי מהעבודה עקב בעיות בריאות
ברצוני לגשת לרופא תעסוקתי פרטי היות וכאחד שפוטר ולךא עובד כעט איני זכאי דרך קופ"ח לרופא תעסוקתי איך לגשת ולמי לגשת כדי לקבל את האישור הפרמאלי יש בידי כמובן את כל המימצאים הרפואיים אבל אני רוצה גם את דעתו של רופא תעסוקתי פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב יש לי נכות
יצחק10/12/2009אורטופדית בשעור של כ-37% המוכרת ע"י משהב"ט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוני לציין פרט נוסף ששכחתי לציין
יצחק10/12/2009אני בן 64
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי כשירות לעבודה
ד``ר מרק-אלן לוי10/12/2009שלום. שכחת לכתוב מה המקצוע. אך זה לא משנה . מטרת הפורום אינה להפנות אנשים לרופאים פרטיים אם כי שברשותך לפנות לכל אחד משני הרופאים המופעים בפורום או לכל רופא אחר דרך ספר טל]פון באזור מגוריך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדת במשהב"ט
ד``ר טמיר גפן10/12/2009שלום רב!
במידה ויש בידיך כל התיעוד הדרושם הרי אין צורך ברופא תעסוקתי.
במידה ואתה מעוניין שרופא תעסוקתי יתרגם ויפרת בצורה מוסמכת את בעיות הרפואיות שלך ויסביר למשהב"ט מה מגבלות התפקודיות שלך בגין בעיות רפואיות הללו זאת שאלה אחרת. מכל מקום ד"ר לוי פירט בפניך את כל האופציות.
בהצלך
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)