מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת דרכיםירון03/01/2010
בתאריך 1.6.08 נפגעתי בתאונת דרכים שהוכרה כתאונת עבודה ע"י המוסד לביטוח לאומי
מאז התאונה אני סובל מכאבי צוואר, עורף ושכמות ולאחר ישיבה ממושכת (אני עובד בבנק) מרגיש תחושת חנק בגרון, הגורם לסבל רב, בבדיקת א.א.ג. ללא ממצא מיוחד, רופא אורטופד אישר לי 5 שעות עבודה ביום, המעסיק שלי רוצה אישור של רופא תעסוקתי
להלן הממצאים הרפואיים : בבדיקת MRI בלט דיסק ניכר ב-C3-4 עם לחץ על שורש העצב במוצאו משמאל ולחץ קל על החוט. כמו כן יש בלטי דיסק המצרים את תעלת השדרה במרווחי דיסק C4-5 ו-C6-7
בבדיקת טווחי התנועה של עמוד השדרה הצווארי יש הגבלה ברורה בכל הכיוונים.
שאלותי הם : האם רופא תעסוקתי מחוייב להמלצת אורטופד ?
במידה והוא לא מאשר 5 שעות ביום, האם ניתן לערער על החלטתו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה
ד``ר טמיר גפן03/01/2010הי!
א. רופא תעסוקתי לא מחויב להמלצת אורטופד.
ב. לערער אפשר אפילו על החלטת בית המשפט כך שאין בעיה.
תרגיש טוב.!
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת דרכים - עבודה
ירון04/01/2010שאלה נוספת, האם רופא תעסוקתי אמור להתחשב בממצאים הרפואיים ובהמלצה של האורטופד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעסוקתי
ד``ר מרק-אלן לוי04/01/2010אתה חייב בדיקה של רופא תעסוקתי כדי לאשר מגבלות בעבודה. הוא יתחשב בבדיקתו בסוג העבודה שלך ובהמלצת האורתופד כדי לקבוע מגבלות . יכול להיות שיקבל את ההמלצה של האורתופד או לא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)