מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך אישור עבודה אבל יש בעיה קטנה..עוז28/01/2010
אני מנסה להתקבל לעבודה פיזית( לסחוב דברים בעיקר). דרשו ממני להביא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה מהסוג הזה. הייתי אצל הרופא והוא הביא לי אישור שבו רשומות גם המחלות שלי ( סוג של רעד קל).
לדעתי זה לא קשור לסוג העבודה הזאת. השאלה שלי היא האם אני יכול לדרוש מהרופא לא לכלול את המחלה באישור, שכן אני כן כשיר לעובדה ולא מעוניין שהם ידעו על המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור למעסיק
ד``ר טמיר גפן28/01/2010הי!
בדרך כלל רופאים רושמים תשובה לקונית - כשיר או לא כשיר.
במידה והרופא פירט את הממצאים ייתכן והמעסיק ביקש לפרט אותם אחרת לא ברור מדוע הרופא מפרט ממצאים אלה או אחרים.
ד"ר גפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבאתי לרופא שום מסמך מהמעסיק
עוז28/01/2010פשוט ביקשו ממני להביא אישור שאני כשיר זה הכל, אז ככה שהרופא לא ידע מה המעסיק דורש.
אני מבין למה הרופא עשה את זה. זה סוג של "כיסוי תחת" במקרה שהבעיה שלי תשפיע על העבודה
,אז שלא יאשימו אותו. ובכל זאת לדעתי זה לא רלווינטי ופוגע בי אישית ואולי אפילו בסיכויים שלי להתקבל( אפילו ששוב, המחלה לא כל כך רלוונטית לעבודה, אבל אני לא יכלו לנחש מה המעסיק חושב, מקווה שאני לא אצטרך להתחיל לשכנע אותו שאני כן כשיר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למעסיק
ד``ר טמיר גפן29/01/2010הי!
אין לי מה להגיד למעט שאולי רופא מכיר את מקום העבודה ומכיר את דרישות של המעסיק ואתה לא הראשון שמופנה אליו ע"י מעסיק זה.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור
ד``ר מרק-אלן לוי31/01/2010התשובה היא כי הרופר הפיק מסמך אוטומתי מתוך הגיליון שלך ובאופן אוטומתי זה כותב הבעיות הרפואיות הפעילות. עקרונית זה לא אמור להפריע בעיקר אם מופיע כשיר לעבודה אם לא תבקש מהרופא אם הוא מסכים שזה לא יופיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)