שעות העבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעות העבודה
    בתיה
    11/02/2010

שלום,

אני בת 60, עובדת כמטפלת בקשישים, העבודה כרוכה במאמץ פיזי של להרים לנקות להביא קניות
    וכדומה.
    אני חולת סכרת , סובלת מלחץ דם גבוה (נוטלת תרופות), בעיות גב וברכיים ועוד.
    עד עכשיו עבדתי כ-12 שעות בשבוע (4 ימים), לאחרונה המעביד דורש ממני לעבוד יותר 6 ימים בשבוע . אני מרגישה שאינני יכולה, מרגישה חולשה ועייפות תמידית ורואה ששבריאותי מתדרדרת.
    מה עלי לעשות כדי להקטין את היקף המשרה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעות העבודה

הוספת תגובה

• עבודת מטפלת בקשישים

ד``ר טמיר גפן
    13/02/2010

הי!
    במידה ועבדת 3-4 שעות ליום וזה היה הסכם בינך לבין המעסיק ומעסיק מבקש מך לעלות שעות העבודה הרי מדובר בהרעת תנאים. שוב לא ברור באלו תנאים את עובדת אצלו לכן קשה להמליץ המלצות אופרטיביות. במידה ומצבך הרפואי לא מאפשר לעבוד יותר מכן ניתן לפנות לרופא תעסוקתי להתיעייצות.
    ד"ר גפן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלת

ד``ר מרק-אלן לוי
    14/02/2010

זה לא לגמרי הרעת תנאים היות ואם משלמים לך יותר זה פשוט הגדלת משרה. את יכולה לבקש להיבדק אצל רופא תעסוקתי בקופה אך יש סיכוי שאם זו דרישת המשרה כיום המעביד יחליט להיפרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו