מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי כושר עבודהיצחק14/02/2010
הייתי עובד מדינה תבעתי את הראל שהם המבטחים של עובדי המדינה לאחר שמשכו אותי הרבה זמן
הם החליטו שאת שלושת התביעות יאחדו למרות שאין קשר ביניהם נאחד הייה על גב ונשני הייה על כריתת אצבע היא שלחה לי שניהמחאות שפדיתי כי אחרת לא היה לי מה לאכול לפני כן אובחנתי בתל השומר ביחידה להם קרב כלוקה באופן חמור ב-PTSD האים זו לא עילה לפסילת החתימה שלי הרי הם היו איתי מאוד קשוחים ואני פשוט לא מבין למה האים בכלל לאחר שהתנו את קבלת ההמחאות בכך שאחתום על כתב וויתור כלשהו האים אים כוב לי משהו ואמטרך היתערבות כירורגית לא אוכל לפנות אליהם יותר ואים למשל יתגלה סיבוך שאינו הייה קודם לכן כמו למשל שמתפתח אצלי נאורומה בגדם של האצבע הכרותה שלא הייתה כלולה בתביעה ואז היו לי סתם כאבים ראה מדובר בבן אדם בן 64 לשאלתי יש דרך לתבוע אותם על אותם אני כבר מיואש בגלל שאני מבוגר יחסית ולא יתנו לי פיצו על אובדן עבוד אלא עד גיל 67 וזה כניראהה-% אים בכלל יגיעו לי בסופו של יום זה לא יהייה כסף גדול עבור עורכי דין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני לציין שההמחאהעל אי כושרעבודה
יצחק14/02/2010הייתה בסך 3200 ש"ח ובזה הם סגרו את התביעה שלי עח אי כושר ואילו על התביעות הנוספות בגין הפוליסה על הגב וכריתת אצבע הם נתנו המחאות ע"ס של כ-16600 ש"ח
על פני ניראה לי כי הם עבדו עלי אני מבקש עזרה מתוך ייאוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעות
ד``ר מרק-אלן לוי14/02/2010אין כאן בעיה רפואית ולכן תפנה לעורך דין. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי כושר
ד``ר טמיר גפן14/02/2010מדובר בסוגיה משפטית ולא רפואית.
יש לפנות לעו"ד ולא לרופאים.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)