אני מאוד זקוקה לעזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מאוד זקוקה לעזרתכם
    נלי
    18/02/2010

שלום! 3חודשים אחרונים אני סובלת מכאבים בלתי ניסבלים בעמוד השידרה. הכאבים לא עוברים בלי תרופות וכאבים כל היום וכל יום. לדעתי כאבים נובעים מנפילה שלי בעבודה בדיוק אל עמוד השידרה. הכאבים לא נותנים לי לחיות ולתפקד כמו בן אדם. 3שנים אני עובדת כמוכרת וזה אומר 6שעות אל הרגלים,קבלת סחורה, פירוק סחורה וסידור סחורה אל מדפים.
    בצילומי רנטגן לא מצאו כלום, אבל בסיטי (הודגמו שינויים ספונדילוארטרוטיים במפרקים הפאצטליים. הודגמו שינויים ניווניים מפרקים סקרו-איליאקליים וסימני סקרו-אילאיטיס דו"צ)ו גם מצאו כמה בעיות גניקולוגיים. אורטופד שלך אותי לגניקולוג בטענה שכאיבים נובעים מבעיות גניקולוגיים. גניקולוג אומר שכאבים בעמוד השידרה לא בגלל בעיות גניקולוגיות. אני לא יודעת מה לעשות, אני מאוד סובלת ומאוד עייפה מזה שכל אחד שולך אותי לשני ולא מנסה לעזור לי. אני כבר כמה שבועות לא עובדת כי פשוט לא מסוגלת יותר מ 15 דקות לעמוד. בעבודה לא מקבלים את זה(הם צריכים אותנו כשאנו בריאים ועושים להם פידיון). לשאלה שלי לאורטופד מה אני צריכה לעשות אני מאוד סובלת אז הוא ענה לי להמשיך לחיות כמו שעד עכשיו(אבל אני ככה לא יכולה לחיות, פשוט מכאבים בא לי למות ולי יש 2ילדים שזקוקים לי ןאני לא יכולה לתפקד כשאני חוזרת הביתה מעבודה. אתם אולי תגידו אז תעזבי את עבודה ותמצאי משהוא טוב(בישיבה), אבל אני לא רוצה להתפטר (ולהפסיד פיצוים) גם הם לא מוכנים לפטר אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מאוד זקוקה לעזרתכם

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר טמיר גפן
    18/02/2010

הי!
    תפני לרופא תעסוקתי.
    בהצלחה. ד,ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד``ר מרק-אלן לוי
    21/02/2010

לא ציינת את גילך ושינויים ניווניים של ע"ש מופיעים עם הגיל . יהיה קשה לחבר אותם לנפילה. בכל זאת אם יש לך מגבלות בעבודה אני גם ממליץ לפנות לרופא תעסוקתי וגם למרפאת כאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו