מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקתיירון22/02/2010
שלום רב.
אני נמצא 3 חודשים בבירור אני אחרי ביופסייה של הכבד שהתגלה כשומני מאוד יש לי תסמינים שלא עוזבים אותי מאז כמו: אי יציבות עם נטייה ליפול אחורה הייתי אצל כל הרופאים הרלונטים כולל כל הצילומים האפשריים ולא נמצא דבר אני עובד במפעל עם כימיה כמפעיל במשמרות אני אמור לחזור לעבודה בעוד מס ימים שאלתי היא כזאת האם רופא תעסוקתי יחזיר אותי לתפקידי כמפעיל למרות כל התסמינים שלי וזה שהכבד שומני או שייתן לי הגבלות ,תפקיד אחר עבודה במתקן פחות מסוכן ?אני מאוד חושש לחזור לעבודה עם תסמינים אלו אני עובד פיזית ומשקלים גבוהים אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני
ד``ר טמיר גפן22/02/2010הי!
האים הבעיה שלך רק כבד שומני?
לא ציינתי גיל. האים יש בעיות רפואיות נוספות. עודף משקל סוכרת וכו'.
גם לא ברור באלו חומרים מדובר. מים זה גם כן כימיה.
על בסיס מידע שמסרת לא ניתן לתת תשובה.
תפנה לרופא תעסוקתי ותקבל תשובה מוסמכת.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ירון22/02/2010תודה על התשובות אני בן 35 אין לי בעיות רפואיות אני 3 חודשים בבית עקב בירור שהחל בכבד וכל התסמינים שרשמתי כל הרופאים שהייתי אצלם טוענים שאין בעייה אבל אני מכיר את הגוף שלי הכי טוב מן הסתם כמו שציינתי יש לי אי יציבות חולשה עייפות מוגברת בעמידה יש לי נטייה ליפול אחורה יש לי אי תחושה ביד ימין זרמים ותחושת נימול הייתי כבר אצל רופא תעסוקתי לפני כחודש וחצי הוא נתן אישור לא לעבוד עם כימיקלים עד שאניאסיים את הבירור של הכבד בכבד לא נמצא משהו מיוחד מלבד כבד שומני ורופא תעסוקתי לא מעניין אותו שאר התסמינים שלי לכן הפחד שלי שיחזיר אותי לעבודה רגילה אני עובד פיזית ובתחום התרופות עם סולבנטים מסוכנים.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני
ד``ר טמיר גפן22/02/2010הי!
חשיפה לחומרים כימיים כולל סולבנטים יכולה לגרום להפרעות בתפקודי כבד. לגבי תופעות אי יציבות והפרעות תחוה הייתי ממליץ לנוירולוג טוב כולל בירור מקיף של תופעות אלו. חשוב גם לדעת כמה זמן אתה עובד בחשיפה לסולבנטים ואלו סולבנטים אתה עובד. גם סולבנטים יכולים לגרום לתופעות אי יציבות. חשובה מאוד רמת החשיפה, תדירות של החשיפה.
בהצלחה ד"ר גפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני
ד``ר מרק-אלן לוי22/02/2010שלום לא מתחברים כבד שומני עם התופעות האחרות שאתה מציין ובהחלט מזה לעבוד בכימיה איזה חומרים מה רמת החשיפה?
דר גפן המליץ בצדק לפנות לרופא תעסוקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני
ירון22/02/2010תודה על התשובות אני בן 35 אין לי בעיות רפואיות אני 3 חודשים בבית עקב בירור שהחל בכבד וכל התסמינים שרשמתי כל הרופאים שהייתי אצלם טוענים שאין בעייה אבל אני מכיר את הגוף שלי הכי טוב מן הסתם כמו שציינתי יש לי אי יציבות חולשה עייפות מוגברת בעמידה יש לי נטייה ליפול אחורה יש לי אי תחושה ביד ימין זרמים ותחושת נימול הייתי כבר אצל רופא תעסוקתי לפני כחודש וחצי הוא נתן אישור לא לעבוד עם כימיקלים עד שאניאסיים את הבירור של הכבד בכבד לא נמצא משהו מיוחד מלבד כבד שומני ורופא תעסוקתי לא מעניין אותו שאר התסמינים שלי לכן הפחד שלי שיחזיר אותי לעבודה רגילה אני עובד פיזית ובתחום התרופות עם סולבנטים מסוכנים.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)