מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סביבת עבודב בקרינה גבוההמשה22/02/2010
שלום, אני עובד מדינה ובחדר בו עבדתי ישנו ארון חשמל מרכזי, בבדיקה שערכו (רק לאחר שנים) גילו כי בסביבות הארון ישנה רמת קרינה של כ400 יח' מיליגאוס (זו לא טעות!). במקביל אשתי ואני עוברים טיפולי הפריה, במהלכם גיליתי כי ספירת הזרע שלי נמוכה. אציין רק כי בריאותי טובה, אינני צורך תרופות מיוחדות, וגם כי אחיי מעולם לא נתקלו בקושי להיכנס להריון.
כיום אני חושב לפתוח בהליכים משפטיים כנגד מקום עבודתי. שאלותיי הם- האם יהיה ניתן לקבל חו"ד שתראה כי קיים קשר בין סביבת העבודה לספירת הזרע. ומעבר לזה, בראיה לעתיד, האם אוכל לתבוע הכרה באחריות למקרים שחלילה ויגיעו בעתיד שייתכו ונגרמו עקב הרשלנות הזו. (ארון החשמל היה גלוי וידוע לכל)
תודה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה אלקטרומגנטית
ד``ר מרק-אלן לוי22/02/2010לא ידוע על שום קשר בין קרינה אלקטרומגנטית ובעיות פוריות.כמו כן לא הוכרח קשר סיבתי בין קרינה זו ופתולוגיות אחרות. האם תמצא משיכתוב חו"ד ? תמיד תמצא. האם שווה ? להערכתי לא. זה לא אומר כי המעביד לא צריך לבדוק ולפרסם רמות הקרינה הנמדדת. אגב אינני זוכר מה התקן הישראלי שהוא מחמיר לדעתי מתקנים אחרים.
קודם שתהיה בריא ושתצליחו בטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה
ד``ר טמיר גפן22/02/2010הי! האים ידוע לך מה תקנות לגבי רמת הקרינה בארץ ובאולם?
תכתו לי את הדואר האלקטרוני שלך ואני יעביר לך את הההמלצות של המומחים.
במידה וגם לאחר מכן היה לך שאלות תמיד לרשותך.
ד,ר גפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)