מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודהירון13/03/2010
היי
רשמתי לכם בעבר שיש לי כבד שומני לאחר ביופסיה.לפי המלצת הרופא המטפל להרחיק אותי מ 3 חודשים מחומרים כימיים הייתי אצל רופא תעסוקתי ואכן כך הוא עשה למרות שהסברתי לושיש לי בעיות נוירולוגיות המלווות בכאבי גב תחתון חזקים ואיני יכול לחזור לעבודתי כמפעיל ייצור אך הרופא מבחינתו לא מקשיב למרות שקיבל תשובות emg המראות על בעייה כלשהיא אני אובד עצות מה עוד אפשר לעשות כי אני מכיר את גופי הכי טוב ואני לא רוצה לגרום לבעיות בעבודה הוא לא יכול לתת לי מגבלות או העברה לתפקיד אחר בתחום המפעל.
תודה אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבלות
ד``ר טמיר גפן13/03/2010הי!
אני לא מכיר את מורכבות התמונה שאין לי את כול המידע כולל מידע לגבי מקום העבודה. לרופא תעסוקתי יש ככל הנראה מידע טוב ומלאה לכן זאת החלטהשלו. במידה ואתה חושב שהרופא לא צודק תפנה למנהל מחלקה.
בהצלחה. ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסר דיוק
ד``ר מרק-אלן לוי14/03/2010אתה בהחלט מוסר מידע פרטני שלא מאפשר שום המלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה
ירון14/03/2010היי
ראשית תודה על התשובה .
אך עם כל הכבוד לרופא התעסוקתי שהוא גם במקרה מנהל המחלקה הוא איננו מבין את כאביי איני יודע לאיזה רופא לפנות כדי שיגידו מה הבעייה שאיתה אני סובל אולי אפשר לחיות עם זה אבל האיכות חיים שלי נדפקת לגמרי אני לא יכול לעמוד יציב יותר מדקה וכל זה מלווה בכאבי גב.
הייתי אצל נוירולוג אומר שאין בעייה נוירולוגית.
אורטפד כנ"ל.
הרופא שטיפל לי בכבד הסברתי לו על מצבי והוא אמר לי שהוא רק מטפל לי במקרה הכבד ותו לא.
והרופא תעסוקתי אומר לי שהוא חיכה רק לתשובת הרופא שטיפל בכבד שאר התסמינים לא כ"כ עניין אותו.
אני מאוד אודה לכם על עזרתכם האם אפשר לקבל חוו"ד פרטית?אני אובד עצות נכון לעכשיו אסור לי להחשף לחומרים כימיים שלושה חודשים ואח"כ אני חוזר להיות מפעיל ייצור עם עבודה פיזית רבה והרבה ריצות וכמובן עם כמות משקלים גדולה.ולשאלתכם לא הרפא התעסוקתי אינו מכיר את מהות עבודתי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה מאומצת.
ד``ר טמיר גפן14/03/2010הי!
לגבי בעיות גב תבקש להיבדק ע"י אורטופד מומחה לגב.
ההמלצות ניתן לתת רק לאחר ממצא אוביאקטיבי ולא סוביאקטיבי. רק על סמך תלונות הרי לא ניתן לקבוע דברים.
אני חוזר מחו"ל בתאריך 11.4.10 ודווח לי מה העיניינים. רק לאחר בירור רפואי שמסביר את התלונות יהיה ניתן לדון לגבי מגבלות תעסוקתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלונות
ד``ר מרק-אלן לוי15/03/2010אם אף אחד מהרופאים המקצועיים שבקרת לא מצא שום ממצא אובייקטיבי זה לא אומר שאתה לא סובל, אבל אפשר גם לבקש עזרת הפסיכיאטר כי התרופות שלהם הרבה פעמים עוזרות במקרים לא ברורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט דיסק
ירון17/03/2010היי ד"ר
תודה על התשובות התגלו לי בלט דיסק ב c4-5 .
האם בעקבות עבודתי עם חומרים ומשקלים אני יכול לחזור לעבודה או שעדיף שרופא תעסוקתי יתן לי הגבלות?ואם כן מי יכול לתת לי מכתב המלצה לרופא תעסוקתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט דיסק
ד``ר מרק-אלן לוי18/03/2010בלט דיסק הינו ממצא שכיח וזה לא פריצת דיסק כמובן כי אין קשר עם עבודה עם "חומרים" אולי (רק אולי) עם הרמת משקל. הרופא המטפל יכול להפנות אותך לרופא תעסוקתי בקופה אך רק אם אתה מועסק אם לא עליך לפנות או ללשכה התעסוקה או לרופא באופן פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)