מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפנייה למרפאה תעסוקתיתאלון18/03/2010
יש לי נכות אורטופדית בקרסוליים (צבאית) המעסיק שלי הפנה אותי לעבוד מעמידה משמרת של 8 שעות. סירבתי בטענה כי אינני מסוגל לעבוד בעמידה ממושכת שכזו. מאז עברו 5 חודשים ועדיין לא קיבלתי הצעת עבודה אחרת. בינתיים התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש (ללא עבודה בעמידה) המעסיק הקודם לא מוכן לפטר אותי, אני עדיין "מועסק" על ידם - בפועל לא עבדתי 5 חודשים. אני צריך אישור מרפאה תעסוקתית שיש לי בעיה לעבוד בעמידה ולהגיש את זה למעסיק שעימו אני נמצא בשל כך בתהליכים משפטיים. המעסיק לא מוכן לתת לי הפנייה למרפאה תעסוקתית. יש לי הפנייה מעו"ד ומאורטופד עם כל החומר הרפואי הנדרש. בקופ"ח מכבי במרפאה התעסוקתית לא מוכנים לקבל אותי ללא הפנייה מהמעסיק. מה אני עושה במקרה כזה במסגרת שירות הבריאות המגיע לי מקופת החולים (בלי ללכת לרופא פרטי) ?
תודה רבה על ההייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור
ד``ר מרק-אלן לוי18/03/2010מוזר. במכבי ובכל קופה מקבלים ע"ס הפניה של המעביד או של רופא המטפל או רופא מקצועי אחר.
אם עזבת את מקום עבודתך נראה לי שיש למעביד הקודם סיבה טובה לפטר אותך. כי למעשה התפטרת . לא ברור למה הוא צריך מכתב. אתה גם יכול לבקש מהמעביד החדש להפנות אותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה
אלון18/03/2010עבדתי באבטחה כסטודנט
היום אני עובד בהייטק
אין קשר בין העבודות המעסיק הנוכחי לא ייתן לי הפנייה כזאת.
לא התפטרתי - אני עדיין "מועסק" שם.
האם ידוע לך על חוק חדש כלשהו שמרפאה תעסוקתית מקבלת רק הפניה ממעסיק ?
אני נמצא בשל כך במאבק משפטי מול מעסיק האבטחה
אני צריך אישור הנ"ל מרופא תעסוקתי - למה הם לא נותנים לי, לא ברור לי.
תודה רבה על ההתייחסות
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה
אלון18/03/2010עבדתי באבטחה כסטודנט
היום אני עובד בהייטק
אין קשר בין העבודות המעסיק הנוכחי לא ייתן לי הפנייה כזאת.
לא התפטרתי - אני עדיין "מועסק" שם.
האם ידוע לך על חוק חדש כלשהו שמרפאה תעסוקתית מקבלת רק הפניה ממעסיק ?
אני נמצא בשל כך במאבק משפטי מול מעסיק האבטחה
אני צריך אישור הנ"ל מרופא תעסוקתי - למה הם לא נותנים לי, לא ברור לי.
תודה רבה על ההתייחסות
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה
ד``ר מרק-אלן לוי18/03/2010עניין המגבלות כן יכול לעניין המעביד החדש . גם לי לא ברור ההפניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)