מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחוזי נכות מוגדלים בהשתלת דפיברילטודוד אריה18/03/2010
שלום רב למומחים
לפני שנים רבות עברתי התקף לב שגרם לנזק חריף בדופן חדר שמאל,לפני כשנתיים לאחר הפרעות קצב שהחלו-כנראה עקב שינוי מבנה הלב לאורך השנים-,השתילו לי קוצב מסוג דפיברילטור 3 גידים, עברתי ועדה רפואית שהעלתה לי אחוזי נכות מ-40% ל-50%, ונראה לי שזה נמוך מאד,לדוגמא נכה צהל שמשתילים בו קוצב דפיברילטור מקבל 100% לצמיתות. האם קיימת דרך שועדה בבטוח לאומי תאמץ את רמת אחוזי הנכות לכך,ותגדיל לי אחוזים נוספים. כי קשה לי לתפקד בחיי יום יום ,והכאבים במקום בלתי פוסקים
אני מודה על עצה והנחייה בנושא
שלכם דוד אריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות
ד``ר מרק-אלן לוי22/03/2010בפני עצמו דפיברילטור אינו גורם לאחוזי נכות אלה הפרעות הקצב שדרשו דפיברילטור.
אינני יודע על איזה אבחנות נפסק לאיש נתון 100% נכות בצה"ל אבל גם כאן תלוי מה מצבו .התקף לב יש הרבה ולא כולם באותה חומרה כך שאי אפשר להשוות.
אתה תמיד יכול לערער על החלטת הוועדה כידאי שתתצטיד בחוות דעת קרדיולוגי ו/או תעסוקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)