מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוס פילונידלאלמוני04/04/2010
שלום רב
אני בן 25 העובד יחד עם עוד 3 חבר'ה בחנות רב מוצרית כמו מכשירי כושר ,חשמל , ועד מוצרי טיפוח...
במהלך החודשיים האחרונים החסרתי מעבודתי עקב ניתוח סינוס פילונידל אשר נאלץ להישאר פתוח וללא תפרים מפאת חשש מזיהום ודלקות... ועקב כך רופאיי אסרו עליי לשבת לחלוטין עד שהפתח ייסגר !(בעברי עברתי את אותו הניתוח ולא בזמן עבודה וההחלמה ממנו לקחה 8 חודשים !)
חשוב לציין שיש לי מחלת FMF שידועה בגרימת דלקות באזורים הפעילים מאוד בגוף...כמו דלקת בפרקים פעילים כמו ברכיים בריצה...כפות רגליים בעמידה ממושכת...או כמו שנאמר פתח ניתוחי בעצם הזנב...
לאחר החודשיים האחרונים נאמר לי ע"י רופאת המשפחה שלי שהיא לא יכולה לעזור לי בחופש מחלה מכיוון שאסור לה לתת יותר מחודש...
והפנתה אותי לרופא תעסוקתי...
השאלה אם באמת בחור עם סיטואציה כמו שלי שאסור לי לשבת לא בבית לא באירוע ואפילו לא על אופנוע ובטח שלא בעבודה שתגרום לי לעמוד 9 שעות כשיש לי FMF ברקע ואיני יכול לעמוד יותר משעה ברצף
האם יש באמת סיבה מספקת לגשת לרופא תעסוקתי? או שאני מבזבז את זמני?
אשמח לתשובה עניינית בנוגע לעניין ובכלל לגביי הפרוצידורה ככלל :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידה
ד``ר מרק-אלן לוי06/04/2010שלום
לא מוכר לי איסור לשבת בכלל אך יש להתייעץ עם הכירורג שביצע הניתוח.
FMF לא בהכרח מפריע לעמוד (הדלקות הינם יותר של כרום הבטן)
אם אכן יש לך מגבלויות קשות כידאי לגשת לרופא תעסוקתי אם כי עבודה בעמידה בדרך כלל מקובלת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא תעסוקתי.
ד``ר טמיר גפן07/04/2010הי!
לדעתי קילבת תשובה מספקת מד"ר לוי.
במידה והמצב חמור הרי רופא תעסוקתי יכול לתת המלצות אולי על קיצור עבודה זמני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)