שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעקב
    07/04/2010

שלום
    נמצאו לי שני בלטי דיסק בצוואר+בקע דיסק בע"ש מותני זה מפריע לי באיכות חיים אני סובל מזרמים ונימול בצד ימין מלבד הכאבים שיש לי בגב תחתון שאלתי היא כזאת הייתי אצל אורטופד ממליץ פיזיוטרפייה והוא היה דיי קשוח כי הוא לא שמע לטענותיי שאני עובד הרבה עם הגב בעבודתי ועם שינוע של משקלים כבדים האם אני יכול ללכת ישירות לרופא תעסוקתי עם הצילומים שיש בידי ולספר לו את תחושותיי והאם הוא יכול לתת לי הגבלות בעקבות ממצאים אלו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מגבלות

ד``ר מרק-אלן לוי
    07/04/2010

לא כתבת איזה עבודה אתה עובד.
    אין כניסה ישירות לרופא תעסוקתי אתה צריך הפניה או מאורתופד או רופא משפחה או מהמעביד שלך אם הוא מעוניין לדעת באיזה תפקיד מותר לך לעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעקב
    07/04/2010

אני עובד בייצור שינוע וחו"ג כמפעיל ייצואר כימי.
    האורטופד לא מסכים לתת לי מכתב לרופא תעסוקתי הוא אומר לי תחיה עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה פיזית

ד``ר טמיר גפן
    07/04/2010

הי!
    שוב לא כתבת דבר לגבי עבודה.
    יש להתייחס לסדר גודל משקלים שאתה מרים. תדירות הרמת משאות כבדים וכו'.
    כמו כן אין נתונים לגבי גיל וכמה זמן כבר בעיות דיסקים. וכמה זמן אתה עובד בעבודתך.
    כמו כן ניתן לבקש הפניה מרופא משפחה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אחרון..

יעקב
    08/04/2010

היי
    עובד בייצור מפעל כימי לחו"ג של תרופות תדירות של משקלים גבוהים מאוד להזנה וגם לפריקה..
    מתכופף המון הגב נתפס גם אם אין בעיית גב רוב ההנדסת אנוש גרועה במפעל נכון לעכשיו עקב בעיית אי יציבות והגב נוירולוג המליץ לפטור אותי ממשאות ומאמץ.
    האם הרופא התעסוקתי יקבל זאת או ידחה את ההמלצה לאור נסיבותיי.
    והאם יש סיכון שאאבד את עבודתי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד``ר טמיר גפן
    08/04/2010

הי!
    הרופא לא חייב לקבל המלצות. בדרך כלל רופא בודק את את תנאים הארגונומיים בעבודה כולל תדירות הרמת משאות וגם מה המשקל של המשאות. בהתאם להתרשמותו מה טיב וסוג העבודה והממצאים בבדיקה הפיזיקאלית תינתן ההמלצה.
    בכל מקרה במידה ומדובר בעבודה חד גונית ופעולות גב נישנות וחוזרות הרי יש לשקול אפשרות של מחלת מקצוע. אך שוב בהתאם להתרשמותו של הרופא התעסוקתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו