מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיעקב07/04/2010
שלום
נמצאו לי שני בלטי דיסק בצוואר+בקע דיסק בע"ש מותני זה מפריע לי באיכות חיים אני סובל מזרמים ונימול בצד ימין מלבד הכאבים שיש לי בגב תחתון שאלתי היא כזאת הייתי אצל אורטופד ממליץ פיזיוטרפייה והוא היה דיי קשוח כי הוא לא שמע לטענותיי שאני עובד הרבה עם הגב בעבודתי ועם שינוע של משקלים כבדים האם אני יכול ללכת ישירות לרופא תעסוקתי עם הצילומים שיש בידי ולספר לו את תחושותיי והאם הוא יכול לתת לי הגבלות בעקבות ממצאים אלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבלות
ד``ר מרק-אלן לוי07/04/2010לא כתבת איזה עבודה אתה עובד.
אין כניסה ישירות לרופא תעסוקתי אתה צריך הפניה או מאורתופד או רופא משפחה או מהמעביד שלך אם הוא מעוניין לדעת באיזה תפקיד מותר לך לעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעקב07/04/2010אני עובד בייצור שינוע וחו"ג כמפעיל ייצואר כימי.
האורטופד לא מסכים לתת לי מכתב לרופא תעסוקתי הוא אומר לי תחיה עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה פיזית
ד``ר טמיר גפן07/04/2010הי!
שוב לא כתבת דבר לגבי עבודה.
יש להתייחס לסדר גודל משקלים שאתה מרים. תדירות הרמת משאות כבדים וכו'.
כמו כן אין נתונים לגבי גיל וכמה זמן כבר בעיות דיסקים. וכמה זמן אתה עובד בעבודתך.
כמו כן ניתן לבקש הפניה מרופא משפחה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אחרון..
יעקב08/04/2010היי
עובד בייצור מפעל כימי לחו"ג של תרופות תדירות של משקלים גבוהים מאוד להזנה וגם לפריקה..
מתכופף המון הגב נתפס גם אם אין בעיית גב רוב ההנדסת אנוש גרועה במפעל נכון לעכשיו עקב בעיית אי יציבות והגב נוירולוג המליץ לפטור אותי ממשאות ומאמץ.
האם הרופא התעסוקתי יקבל זאת או ידחה את ההמלצה לאור נסיבותיי.
והאם יש סיכון שאאבד את עבודתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד``ר טמיר גפן08/04/2010הי!
הרופא לא חייב לקבל המלצות. בדרך כלל רופא בודק את את תנאים הארגונומיים בעבודה כולל תדירות הרמת משאות וגם מה המשקל של המשאות. בהתאם להתרשמותו מה טיב וסוג העבודה והממצאים בבדיקה הפיזיקאלית תינתן ההמלצה.
בכל מקרה במידה ומדובר בעבודה חד גונית ופעולות גב נישנות וחוזרות הרי יש לשקול אפשרות של מחלת מקצוע. אך שוב בהתאם להתרשמותו של הרופא התעסוקתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)