ד"ר טמיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר טמיר
    יעקב
    13/04/2010

שלום ד"ר
    ביקשתי ממני לעדכן אותך אחרי שתחזור מחו"ל בן 35 עובד כמפעיל בייצור תרופות הרוב זה פיזי לאחר בירור רפואי של המטולוג,א א ג,נוירולוג התגלה לי כבד שומני מאוד בביופסייה רופא תעסוקתי רשם לי הרחקה 3 חודשים מחומריים כימיים עד לבקורת הרופא המטפל בכבד.
    בירור נוירולוגי עקב אי יציבות ונפילות וכאבי ראש איומים מהם סבלתי וסובל עדיין צילום עמ"ש צווארי+מותני התגלה 2 בלטי דיסק בצוואר עם לחץ על העצב ובקע דיסק במותני נוירולוג סיכם שהאי יציבות כתוצאה מעצב בצוואר ויורד לאורך הגב.
    והמלצתו להרחיק אותי מעבודתי כמפעיל /ואו הרמת משאות כבדים.
    נכון לעכשיו אני עובד רק בעבודת משרד ובעבודתי הדגישו לי שזה זמני והם רוצים עוד מכתב מרופא תעסוקתי לגבי המשך מצבי אני עדיין חש אי יציבות קלה עם נטייה ליפול אחורה כאבי גב איומים הנלווים ומקרין לרגל/יד ימין.ואיני יודע מה לעשות אני רוצה להמשיך לעבוד אך עבודה זו תגמור לי על הבריאות מכל המשתמע מה לפי דעתך אני אמור לעשות ?אם הרפא התעסוקתי חושב שזה לא מספיק כדי להרחיק אותי מתפקידי ולתת לי עבודה משרדית?לפנות ליעוץ אחר?
    אודה על העזרה והתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר טמיר

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי

ד``ר טמיר גפן
    13/04/2010

הי!
    תמשיך בטיפול של רופא תעסוקתי.
    בהתאם לממצאים בבדיקות ובהתאם לסיכום עם המעסיק ואפשרויות של מקום העבודה להיות גמיש תוכל להמשיך לעבוד. במידה והמעסיק לא היה מוכן להמשיך להעסיק אותך הרי אין מה לעשות.
    בהצלכה ד"ר גפן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעקב
    14/04/2010

היי תודה על התשובה עם המעסיק אין לי בעייה יש לי בעייה עם הרופא עצמו שהוא "לא ממש מאמין לי"אבל עם הוא ייקח עליו אחריות שכזאת מה אני אמור לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אפשר מענה

יעקב
    15/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר טמיר גפן
    15/04/2010

הי!
    תשובה חתומה ע"י רופא זא המסמך שרופא אחראי על מה שהמליץ.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו