מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר טמיריעקב13/04/2010
שלום ד"ר
ביקשתי ממני לעדכן אותך אחרי שתחזור מחו"ל בן 35 עובד כמפעיל בייצור תרופות הרוב זה פיזי לאחר בירור רפואי של המטולוג,א א ג,נוירולוג התגלה לי כבד שומני מאוד בביופסייה רופא תעסוקתי רשם לי הרחקה 3 חודשים מחומריים כימיים עד לבקורת הרופא המטפל בכבד.
בירור נוירולוגי עקב אי יציבות ונפילות וכאבי ראש איומים מהם סבלתי וסובל עדיין צילום עמ"ש צווארי+מותני התגלה 2 בלטי דיסק בצוואר עם לחץ על העצב ובקע דיסק במותני נוירולוג סיכם שהאי יציבות כתוצאה מעצב בצוואר ויורד לאורך הגב.
והמלצתו להרחיק אותי מעבודתי כמפעיל /ואו הרמת משאות כבדים.
נכון לעכשיו אני עובד רק בעבודת משרד ובעבודתי הדגישו לי שזה זמני והם רוצים עוד מכתב מרופא תעסוקתי לגבי המשך מצבי אני עדיין חש אי יציבות קלה עם נטייה ליפול אחורה כאבי גב איומים הנלווים ומקרין לרגל/יד ימין.ואיני יודע מה לעשות אני רוצה להמשיך לעבוד אך עבודה זו תגמור לי על הבריאות מכל המשתמע מה לפי דעתך אני אמור לעשות ?אם הרפא התעסוקתי חושב שזה לא מספיק כדי להרחיק אותי מתפקידי ולתת לי עבודה משרדית?לפנות ליעוץ אחר?
אודה על העזרה והתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי
ד``ר טמיר גפן13/04/2010הי!
תמשיך בטיפול של רופא תעסוקתי.
בהתאם לממצאים בבדיקות ובהתאם לסיכום עם המעסיק ואפשרויות של מקום העבודה להיות גמיש תוכל להמשיך לעבוד. במידה והמעסיק לא היה מוכן להמשיך להעסיק אותך הרי אין מה לעשות.
בהצלכה ד"ר גפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעקב14/04/2010היי תודה על התשובה עם המעסיק אין לי בעייה יש לי בעייה עם הרופא עצמו שהוא "לא ממש מאמין לי"אבל עם הוא ייקח עליו אחריות שכזאת מה אני אמור לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אפשר מענה
יעקב15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר טמיר גפן15/04/2010הי!
תשובה חתומה ע"י רופא זא המסמך שרופא אחראי על מה שהמליץ.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)