תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    אבי
    05/05/2010

שלום ברצוני לשאול שאלה משפטית.
    עברתי תאונת עבודה 26.6.07 לאחר חודש וחצי יצא לי פסוריאזיס בראש בגוף ואיבר המין וגם דלקת פרקים הרופאים הבחנו את מחלתי פסוראזיס ארטריטיס.
    לפני התאונה כחצי שנה הייתי אצל רופא עור והיה לי נגעים בקרקפת הוא אמר שאינו יודע מה זה ונתן (אמר אולי זה סבוריאה) לי אלקום וסיבוסל שמפו הוא לא היבחן את זה כפסוריאזיס מה גם שהיה לי קצת.
    שאלה שלי מה זה אומר מבחינה משפטית??האם הפסוריאזיס קשור לתאונת עבודה אוו לא בבקשה תשובה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• שאלה רפואית

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/05/2010

ככל הנראה הפסוריאזיס אינו קשור לתאונה (אלה לא אובחן כפסוריאזיס לפני) יתכן שהלחץ הנפשי לאחר התאונה "אולי"(כאן העיניין המשפטי) גרמה להתלקחות חריפה.
    לגבי שאלות משפטיות יש לפנות לגורמים משפטיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה

ד``ר טמיר גפן
    05/05/2010

הי!
    ישנן 3 אפשרויות.
    אפשרות ראונה שהנגעים שהיו שנמצאו לפני התאונה היו נגעים פסוריאטיים והרופא לא אבחן אותם כפסוריאזיס.
    אפשרות שניה שמחלתך פרצה כתוצאה של סטרס בעקבות התאונה
    ואפשרות השלישית שאן קשר בין הדברים ומדובר במצב תחלואי רגיל.
    מבחינה משפטית זה אומר שבית שמפט יכריע בנדון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו