אישור רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור רפואי
    יעקב
    09/05/2010

שלום
    אני עובד בחצי משרה על פי הוראת רופא תעשיה מזה כשנה.
    בתוקף תפקידי נסעתי בשליחות החברה מספר פעמים לחו"ל השנה. לאחרונה לפני הנסיעה בשליחות החברה נדרש ממני להציג אישור רפואי המאפשר לי לבצע את הנסיעה.
    פניתי למנהל המרפאה בה אני מטופל והוסבר לי כי רופא אינו רשאי להנפיק אישור כזה וגם קופת החולים אינה יכולה לעמוד מאחורי אישור כזה.
    שאלתי ,מי יכול ורשאי להנפיק אישור כזה?
    האם הדרישה לאישור כזה הינה מקובלת?
    האם כיסוי מתאים של חברת הביטוח אינו יכול לספק .
    לתשובתכם אודה
    יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישור רפואי

הוספת תגובה

• נסיעה לחו"ל

ד``ר טמיר גפן
    10/05/2010

שלום רב!
    במידה ואתה מתכוון לטיסה לחו"ל ויש לך בעיה רפואית בגינה יתכן ואתה מוגבל לטוס הרי יש מקום לקבל יעוץ של רופא תעופתי.
    בהצלחה. ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור רפואי

יעקב
    10/05/2010

תודה על תשובתך
    אבל כוונתי הייתה לשאלה האם יש כאן הפרה כלשהי בשל העובדה שהנני מועסק בחצי משרה על פי הוראת רופא תעסוקתי.
    לא מדובר במחלה המוגדרת כבעיה תעופתית.
    אודה על תשובתך
    יעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור

ד``ר טמיר גפן
    12/05/2010

שלום שוב!
    ייתכן ובמסגרת תפקדך בחו"ל אתה עובד בהיקף משרה שלא תואמת הת הגדרה של חצי משרה. הרי האישות תקף לכל דבר גם בחו"ל וגם בארץ ואישור הנו עבור מעסיק בארץ. לא ברור לי מה דרישות של המעסיק ומה אתה מעוניין לקבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו