מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ועדה רפואית בקרן פנסיה-הגשת החמרהבת שבע10/05/2010
שלום רב, אודה לכם באם תוכלו להנחות אותי לגבי ועדה רפואית בקרן פנסיה- מוכרת ב-100% אי כושר בביטוח הלאומי אך קרן הפנסיה מלכתחילה קבעה 100% אחר כך הורידה ל-0 ולאחר ערעור עם רופא מטעמי קבעה 50%.
וכעת ולאורך כל התקופה מאז הערעור אני מדווחת להם על החמרה וכל פעם הרופא של הקרן דוחה ומבקשים ממני למנות רופא מטעמי.
מתוך נסיוני לקחתי איתי דאז רופא מטעמי והרופא פשוט סגר איתו עיסקה טלפונית על 50% נכות.
ואיני יודעת מה לעשות איך יתכן כי ביטוח הלאומי שזה הגוף הכי קשה במדינה יקבע 100% אי כושר והקרן חצי מזה? מה צריך לעשות?
הרופא שלקחתי איתי לוועדה ישב מבלי בכלל לחלוק על דעתו של רופא הקרן למרות שהוא רשם שאיני כשירה לשום עבודה אז איך זה שהם סיכמו ביניהם דבר כזה
הקרן מסרבת להעביר לי את הפרוטוקולים של הוועדה ואני חוששת שאם אקח שוב רופא מטעמי רופא תעסוקתי שוב יסכימו על אותם אחוזים כאשר בפועל איני יכולה לעבוד בכלל אודה לכם באם תוכלו להנחות אותי בעיניין זה האם צריך עו"ד ששייצג אותי או שבעצם חבל על הכסף ועל האנרגיות שלי גם ככה אני חולה ודי חלשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארץ אוכלת יושביה
איציק.ש10/08/2012שלב ראשוני תפרסמי את שמו של הרופא שנתן חוות דעת שנדע את מי לא כדאי לקחת לתת לנו חוות דעת רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
ד``ר מרק-אלן לוי10/05/2010שלום
לא כתבת מה הם הבעיות הרפואיות שלך ומה העבודה שלך כך שקשה לחוות דעת בלי מידע. וזה יכול לפעמים להסביר פערים בין החלטות . לא כתבת גם האם האי כושר של הביטוח הלאומי הינו זמני או יציב כמו כן מה אחוזי נכות רפואית בביטוח הלאומי ואם זמני או יציב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה100% אי כושר יציב ומגדרת כבינונית
בת שבע10/05/2010מחלת קרוהן בינונית.
והאם מי מכם מיצג בוועדות בקרנות פנסיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
ד``ר טמיר גפן10/05/2010שלום רב!
מדובר בסוגי יטוח שונים! ביטוח לאומי הנו ביטוח סוציאלי וביטוח קרן פנסיה הנו ביטוח פנסיוני לכן גם הקריטריונים של אי כושר שונים.
ישנם לא מעט מקרים שביטוח לאומי קובע נכות ואי כושר בשיעור 100% וביטוח פנסיוני או ביטוח מנהלים קובע אין מקום לאי כושר. לפעמים תיקים מסוג זה מגעים לבתי משפט ואנשים בטוחים בצדקתם אך מסתבר שהתובעים לפעמים לא מבינים את ההבדל שבין הסוגי הביטוח.
לגבי הרופא שכתב לך וליווה אותך או לא מבין בעניין או פשות לא היה בטוח במה שכתב אחרת אין אני מבין את הפער. תקחי רופא טוב שמקובל ומוכר בתחום ותקבלי תחילה יעוץ (רופא שיושב בועדותשל קרנות פנסיה ומבין בתקנות ובקביעת אי כושר) ובמידה והרופא שכזה יהיה מוכן לייצג אותך זא את מסודרת. ייתכן שרופא יגיד לך שאין לך סיכוי. לי אישית היו לא מעט מקרים דומים.
בהצלחה.
ד"ר גפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא שיצג אותי בוועדה הוא רופא
בת שבע10/05/2010בקרן פנסיה כתב את דעתו שאיני יכולה לעבוד בשום עבודה אחרת ואמר כי הוא סיכם איתו 50% משום שרופא הקרן לא רצה בכלל לתת נשמע יופי נכון? רופא מטעמי ורופא הקרן הדיינו בטלפון אחרי הועדה הרפואית חודשייים אחרי הדיון בוועדה .
ועל כן אני שואלת האם יצוג של עו"ד +רופא תעסוקה גם יחד ימנעו את "הביזניס" שעשו 2 הרופאים מאחורי גבי?
נשמע רע אבל ככה היה ולמרות שהרופא שיצג אותי קבל ממני מכתב שלא לסכם דבר בניגוד לדעתי ובניגוד לדעתו של יועץ משפטי.
האם ההתנהלות כפי שהיתה כך צריכה להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציע לך לערב בעניין שלך את משרד
איתן10/08/2010את המפקח על הביטוח במשרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
ד``ר טמיר גפן10/08/2010הי!
כתבתי בעבר את דעתי ואין לי מה להוסיף.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)