המשך שעות מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שעות מחלה
    שולי בק
    22/05/2010

שבת שלום

ותודה לכם על תשובתכם.

בחופשת הקיץ אוגוסט 2009 פניתי לרופאת תעסוקה והיא המליצה על הורדות שעות מ 30 ל - 20.
    ש"ש לכל שנת הלימודים על חשבון ימי המחלה שלי. אני מורה בעלת ותק של 21 שנה.

אני סובלת מסכרת סוג 2 עברתי בחודש אוגוסט ניתוח בכף היד - תעלה קרפלית, בדיקת EMG מראה על נוירופתיה קלה ברגליים ובידיים הבעיה שהיתה לי עם התעלה הקרפלית חזרה כאילו שלא עברתי ניתוח. בדיקת EMG מחודש יולי 2009 ובדיקה נוספת 4.4.2010 גם מראה על נוירופתיה קלה ו - CTS ביד ימין היד שנותחה ובינונית ביד שמאל. בגלל כאבים ברגליים ובידיים הפנה אותי הנוירולוג למרפאת כאב והוא המליץ על הטיפול ש 10 מפגשים של הזלפת חומר.( הטיפול בכדורים לא הועיל )

בסוף שנה אני אמורה לפנות לרופאה תעסוקתית ולבקש המשך הפחתת שעות מטעמי בריאות .
    שאלתי האם לאור הממצאים האם אתה חושב שהיא תמליץ על הפחתת שעות עבודה ? ( הרופאה אז אשרה לי כי גם הייתי לפני ניתוח בכף היד)

יום טוב
    שולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שעות מחלה

הוספת תגובה

• שעות מחלה

ד``ר מרק-אלן לוי
    23/05/2010

אינני יודע מה הרופא יחליט על כל פנים יש סבירות ולא ישנה את ההחלטה היות ומצבך לא השתפר. יש לציין כי אם את עובדת דרך משרד החינוך יש סבירות שתצטרכי לעבור וועדה רפואית ושם יפחיתו את המשרה שלך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעות העבודה

ד``ר טמיר גפן
    23/05/2010

הי!
    הערכתי תואמת את הערכתו של ד"ר לוי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו