מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ימי מחלה אחרי וועדה רפואיתטלי22/05/2010
הייתי בוועדה רפואית של משרד הבריאות לעובדי מדינה.
פסקו לי 85 % נכות רפואית קבועה.
היה לי מרופא המשפחה חופש מחלה בהמלצת רופא תעסוקתי עד לועדה.
עדיין יש לי הרבה ימי מחלה.
אך עד שהתקבל המכתב מהוועדה ועד שיחליטו על פרישה רפואית אין לי אישורי מחלה.
מי אמור לתת לי אישורי מחלה?
אחרי הועדה לרופא משפחה ,אין המלצה מאף אחד.
מה עושים??
המון תודה, טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כושר עבודה
ד``ר מרק-אלן לוי23/05/2010להערכתי אם היה לך מחלה עד הוועדה ואכן קבעו לך 85% נכות רפואית וכהשלכה אי כושר עבודה את לא זקוקה לכלום כי החלטת הוועדההמאותו יום תכסה זאת. יחד עם זאת רופא המשפחה יכול להמשיך לתת לך אישורים ואם הוא לא רוצה שהוא יפנה אותך חזרה לרופא תעסוקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימי מחלה
ד``ר טמיר גפן23/05/2010הי!
בדרך כלל ימי מחלה נותן רופא המטפל או רופא מומחה בתחום שבגינו את לא מסוגלת לעבוד. במידה ומדובר בבעיה אורטופדית זה אורטופד, במידה ובעיה לבבית - קרדיולוג. רופא תעסוקתי קובע כש ירות לעבודה. במידה והרופא קבע שאת בלתי כשירה הרי אין הוא יכול להמשיך לטפל בעניין חופשות מחלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)