פגיעה נפשית כתוצאה מלחץ בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה נפשית כתוצאה מלחץ בעבודה
    נטע לי
    16/06/2010

שלום!
    אני עובדת עשנתיים המוקד לחצני מצוקה , העבודה מאוד לחוצה , כמו כן עבדתי כשנה וחצי בשעות הלילה משמרת של 9-12 שעות כל לילה , לפני כחצי שנה , לפני כחצי שנה התחלתי לסבול מהתקפי חרדה ,פאניקה, ונידודי שינה, הפסקתי לעבוד בלילות מפני שחשבתי שזה קורה בגלל עבודה בלילות , אך הבחנתי שמצב הנפשי שלי אינו משתפר והפך הולך ומחמיר כל פעם שהיתי מגיעה לעבודה היתי מקבלת התקף פאניקה לכן התחלתי לקחת כדורי הרגעה (אסיול) שיורידו לי את ההתקף ושאני יוכל לסיים את המשמרת בעבודה. לפני חודשיים פניתי לרופא פסיכיאטר והוא נתן לי טיפול תרופתי (ציפרילקס) כמו כן הסביר לי שאני לא יכולה להמשיך לעבוד במקום הזה כי הוא גורם לי נזק נפשי , היום הודעתי שהתפטרות כי איני מסוגלת לעבוד שם יותר.
    מה אלי לעשות הלאה? האם מגיעה לי לקבל פיצועיים? האם זה תאונת עבודה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ בעבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    17/06/2010

שלום
    אם התפטרת אני מאמין שזה נגמר קבלת או לא פיצויים לפי הסכמי עבודה.
    לגבי הכרה כמחלת מקצוע , זה עניין אחר מול הביטוח הלאומי צריך שפסיכיאטר יעריך את הקשר הסיבתי בין העבודה ומצבך הנפשי ולתבוע את הביטוח הלאומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מקצוע

ד``ר טמיר גפן
    17/06/2010

שלום רב!
    ברצוני להוסיף שאת יכולה לפנות גם לרופא תעסוקתי בשאלת קשר סיבתי ולא רק לפסיכיאטר. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו