מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך פונים לרופא תעסוקתידניאלה20/06/2010
שלום
הייתי מעוניינת לדעת איך פונים לרופא תעסוקתי?
והאם רופא תעסוקתי יכול לעזור במקרה הבא:
הממונה שלי מכריח אותי להתרוצץ ולעמוד על הרגליים שעות ארוכות כחלק מ"עונש"
"אני אלמד אותך לעבוד דרך הרגלים" כך הוא מתבט כלפי , לא כתוב לי בתפקיד כמה אני צריכה להספיק ביום אך עדיין הוא ממשיך לדרוש שאעמוד בקצב מסויים של הספקים, דבר שגורם לי כאבים ברגלים ובגב עקה עמידה והליכה ממשוכת.
בגלל המצב אני נמצאת בסטרס רב המשפיע על מצבי הפיזי והנפשי
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך פונים לרופא תעסוקתי
גלית03/07/2014שלום !! קוראים לי גלית אני עבדתי עד לפני 4 חודשים במיפעל
רפואי משתמשים שם עם 100 אחוז של אלכוהול אני בהריון
התחילו לי צירים מוקדמים מאוד קיבלתי המלצות ואעשורים מרופאים
מומחים שכן מדובר מצירים מוקדמים והמלצטת מנוחה ממושכת
בעבודה כן היה יוצא לי להרים דברים כבדים ולהתכופף
פניתי לביטוח לאומי לקבל שמירת.הריון ו... הם פשוט כל פעם מושכים אותי יותר ויותר אני כיום צריכה ללדת כבר על יום ועדיין לא קיבלתי את הכסף
עכשיו הם שלחו לי שאני צריכה אישור מרופא תעסוקתי מה מי איפה ואיך אני פונה לרופא כזה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך פונים לרופא תעסוקתי - תגובה
ד``ר טמיר גפן03/07/2014לא צוין גיל וסוג העבוד וגם פרקי זמן שנדרת לימוד. ללא מידע מספקת לא ניתן לתת תשובה מושכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנהל
ד``ר טמיר גפן20/06/2010הי!
לא ברור במה את עוסקת אך קרוב לוודאי את לא עובדת לבדך וישנם תפקידים דומים או אנשים שעובדים בעבודה דומה ואת יכולה לדעת האים מדובר בדרישות סבירות או בלתי סבירות. כמו כן תבקשי מהרופא המשפחה הפנייה לרופא תעסוקתי במידה ומדובר בבעיה רפואית. במידה ולא מדובר בבעיה רפואית הרי ומדובר בניסיון נקמה של המעסיק או מנהל הרי ניתן לקבל יועץ של עו"ד בתחום דיני העבודה.
בהצלחה. ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)