איך פונים לרופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך פונים לרופא תעסוקתי
    דניאלה
    20/06/2010

שלום
    הייתי מעוניינת לדעת איך פונים לרופא תעסוקתי?

והאם רופא תעסוקתי יכול לעזור במקרה הבא:

הממונה שלי מכריח אותי להתרוצץ ולעמוד על הרגליים שעות ארוכות כחלק מ"עונש"

"אני אלמד אותך לעבוד דרך הרגלים" כך הוא מתבט כלפי , לא כתוב לי בתפקיד כמה אני צריכה להספיק ביום אך עדיין הוא ממשיך לדרוש שאעמוד בקצב מסויים של הספקים, דבר שגורם לי כאבים ברגלים ובגב עקה עמידה והליכה ממשוכת.

בגלל המצב אני נמצאת בסטרס רב המשפיע על מצבי הפיזי והנפשי

מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך פונים לרופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• איך פונים לרופא תעסוקתי

גלית
    03/07/2014

שלום !! קוראים לי גלית אני עבדתי עד לפני 4 חודשים במיפעל
    רפואי משתמשים שם עם 100 אחוז של אלכוהול אני בהריון
    התחילו לי צירים מוקדמים מאוד קיבלתי המלצות ואעשורים מרופאים
    מומחים שכן מדובר מצירים מוקדמים והמלצטת מנוחה ממושכת
    בעבודה כן היה יוצא לי להרים דברים כבדים ולהתכופף
    פניתי לביטוח לאומי לקבל שמירת.הריון ו... הם פשוט כל פעם מושכים אותי יותר ויותר אני כיום צריכה ללדת כבר על יום ועדיין לא קיבלתי את הכסף
    עכשיו הם שלחו לי שאני צריכה אישור מרופא תעסוקתי מה מי איפה ואיך אני פונה לרופא כזה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך פונים לרופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    03/07/2014

לא צוין גיל וסוג העבוד וגם פרקי זמן שנדרת לימוד. ללא מידע מספקת לא ניתן לתת תשובה מושכלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנהל

ד``ר טמיר גפן
    20/06/2010

הי!
    לא ברור במה את עוסקת אך קרוב לוודאי את לא עובדת לבדך וישנם תפקידים דומים או אנשים שעובדים בעבודה דומה ואת יכולה לדעת האים מדובר בדרישות סבירות או בלתי סבירות. כמו כן תבקשי מהרופא המשפחה הפנייה לרופא תעסוקתי במידה ומדובר בבעיה רפואית. במידה ולא מדובר בבעיה רפואית הרי ומדובר בניסיון נקמה של המעסיק או מנהל הרי ניתן לקבל יועץ של עו"ד בתחום דיני העבודה.
    בהצלחה. ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו