הפטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס
    צאטלין אולגה
    30/06/2010

שלום רב.אני עובדת עם אחות שלא מזמן גילו לה הפטיטיס c .אני יודעת את זה ממנה,האם יש לאחות הזאת הגבלות לביצוע פעולות כמו לקיחת דמים,הכנסת נקזים,צנטרים,חלוקת אוכל למטופלים?האם היו חייבים להדקן את הצוות העובדים על זה?
    מצפה לתשובה.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס

הוספת תגובה

• הפיטיס C.

ד``ר טמיר גפן
    30/06/2010

שלום רב!
    צוותים רפואיים שעוסקים בפעולות פולשניות יכולים להיות מוגבלים במידה ובבדיקת דם אצל עובד וישנו עומס נגיפי גבוה.
    פעולות שציינת כן נחשבים כפעולות פולשניות. ישנן הנחיות משרד הבריאיות ברורות בנדון. יש להפנות את העובד/עובדת לרופא תעסוקתי שיתן המלצות לגבי מגבלות של העובד. במידה והעובד עבר טיפול המקובל בדרך כלל עומס הנגיפי יורד ואין סכנה למטופלים. כמו כן לפעמים רופא תעסוקתי יכול להמליץ על פעילויות אלה ואחרות כמו שימוש בכפפות וכו' בהתאם לצורח.
    צוות העובדים לא חייב לדעת לגבי מצבה הרפואי של העובדת הרי העובדת לא מטפלת בהם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס C

ד``ר מרק-אלן לוי
    01/07/2010

אני חושב שיש לחדד את תשובתו של דר' גפן. צוות העובדים לא רק שלא חייב לדעת אבל אסור לך לדווח על כך היות ולאחות הזאת מגיע חיסיון רפואי מלא כמו לכל אחד .במידה והמידע ידלוף יש עילה לתביעה.
    מבחינת מגבלות יש להפנות אותה לרופא פרסונל מגבלותץ של משרד הבריאות לא התייחסו לעבודה של אחות היות ועקרונית לא מבצעות פעולות פפמ"ח אלה רק לכמה סוגים של כירורגיה. לא זכור לי שאחות מכניסה נקזים. הכנסת עירוי או קטטר אינן נחשבות כפעולה מסכנות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו