מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקתי בהריוןנועה04/07/2010
שלום, אני בהריון בשבוע 29. לאחרונה עקב נפילה על הבטן הייתי מאושפזת למעקב ליממה, ומאז אני במעקב צמוד יותר של רופאת הנשים, בין היתר כי יש לי לחצים מפעם לפעם. במסגרת עבודתי, אני מחוייבת להסתובב במשך שעות בפגישות, שכרוכות בנסיעות, שהות בחוץ, חיפוש חנייה וכן הלאה. מזג האוויר גם הוא לא תורם לעניין, ואני מסיימת את ימי העבודה מותשת ועם כאבים. לשמחתי הרבה, אני לא זקוקה לשמירת הריון על רקע בריאותי, אך בשל דרישות העבודה, הוצאתי ימי מחלה, כיוון שאני חוששת שאם אעבוד כפי שנדרש ממני, אגיע לשמירת הריון.... קיבלתי הפנייה לרופא תעסוקתי, ורציתי לדעת מה הסיכוי לקבל שמירת הריון על רקע חוסר יכולת לבצע את עבודתי, מתוקף אופייה. חשוב לציין, שעבודה משרדית או עבודה מהבית לא רלוונטית, כיוון שזה לא אופי העבודה בתקופה זו של השנה.
דבר נוסף, במידה ורופא תעסוקתי מחליט שאינני מסוגלת לבצע את העבודה, האם זה אומר שאני עוברת לקבל את המשכורת מביטוח לאומי, או ממשיכה להיות מועסקת על ידי המעסיק שלי?
אני עובדת בעמותה, והעובדה שאני לא יכולה לבצע את העבודה ואין למעסיק שלי יכולת לשכור מישהו במקומי, מכבידה מאוד על הארגון.
אודה לתשובה מהירה!
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
ד``ר מרק-אלן לוי04/07/2010שלום.
התשובה תהיה קצרה. רק רופא נשים יכול להחליט על שמירת הריון ולצורך זה הוא משמש כרופא תעסוקתיהבלעדי. יחד עם זאת התיאור שלך לא מעורר אצלי תחושה של עבודה קשה גם בנסיבות שתיארת וקלוש הסיכון שבקשתך תענה. לידה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון
ד``ר טמיר גפן05/07/2010הי!
שמירת היריון ניתנת בעיקר ע"י רופא נשים ורק במקרה שעיסוק של האישה מסכן את העובר ניתן ע"י רופא תעסוקתי. עיסוקך לא נשמע כמסכן את בריאות העובר לכן לא ניתן לקבוע שיש מקום לשמירת היריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)