המשך הפחתת שעות עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך הפחתת שעות עבודה
    שולי בק
    08/07/2010

בשנת תש"ע הפחיתה רופאה תעסוקתית 10 שעות מעבודתי - מורה. על חשבון ימי המחלה שלי.

אני סובלת כבר 15 שנים מסכרת סוג 2 מטופלת בכדורים ובזריקות אינסולין. אני לא מצליחה להגיע לאיזון . בשנה שעברה גילו שיש לי נוירופטיה קלה ברגלים ובידיים ועברתי בשנה שעברה ניתוח בכף היד - תעלה הקרפלית. על סמך ממצאים אלה רופאה תעסוקתית הפחיתה ממשרתי 10 ש"ש .

היום אני בחופשת הקיץ. אני שוקלת לפנות לרופאת שתאשר לי להמשיך בהפחתת השעות מצבי הוא: עדיין נוירופטיה קלה, אך כאבים עזים אני אמורה לקבל טיפול במרפאת כאב, היד שנותחתי כואבת מאוד אני עוברת טיפול פיזיוטרפיה ולסיום גילו לי השבוע שיש לי רטינופתיה קלה בעיניים. יש לי שומנים בדם וכולסטרול גבוה.

לאור מצבי היום האם רופאה תעסוקתית תפחית לי בשעות העבודה תשע"א?
    ואם לא האם אוכל לפנות לביטוח לאומי ?

תודה
    שולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך הפחתת שעות עבודה

הוספת תגובה

• הפחתת שעות עבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    11/07/2010

פניה לביטוח לאומי ולרופא תעסוקתי הינם 2 דברים שונים שאתה יכול לעשות. אינני רואה סיבה שלא יפחית לך שעות אם עשה זאת לפני שנה . במידה ואתה עובד מדינה זה ידרש אישור מוועדה רפואית של הנציבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תשובתך . שאלות נוספות

שולי בק
    11/07/2010

האם ניתן ללכת גם לרופאה תעסוקתית וגם לביטוח לאומי???????????????????
    האם נרופתיה קלה ורטינופתיה קלה הם מספקים רופאה תעסוקתית להפחתת שעות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעות עבודה

ד``ר טמיר גפן
    11/07/2010

הי!
    ניתן לפנות גם לביטוח לאומי לנכות כללית.
    לגבי הפחתת שעות הדבר תלוי בממצאים שרופא תעסוקתי ימצא בבדיקתך
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו