פציעה בכף יד שמאל כתוצאה מהעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה בכף יד שמאל כתוצאה מהעבודה
    אפרת
    11/07/2010

שלום,
    אני עובדת כ9 שנים כנציגת מכירות. העבודה הינה עבודה פיזית ודורשת מאמץ רב של כפות הידיים. התחלתי לסבול לפני כשנתיים מכאבים עזים בכף יד שמאל. נאלצתי לעבור ניתוח ארטרופלסטיה בכף היד עקב כאבים בCMCJ1. לאחר ההחלמה, חזרתי לעבודה. כיום המצב החמיר שוב בעקבות אופי העבודה ורציתי לדעת האם קיימת עילה לתביעת הביטוח וכיצד ניתן להגישה.
    תודה מראש,
    אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כף יד

ד``ר מרק-אלן לוי
    11/07/2010

לא ברור למה נציג מכירות עובד עבודה פיזית קשה ונפגע בפרק כף יד.
    יש לפנות לרופא תעסוקתי שיבחון את מצבך וידריך אותך במידה ויש עילה לתביעה של מחלת מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נציג מכירות

ד``ר טמיר גפן
    11/07/2010

הי!
    אני מצתרף לשאלתו של ד"ר לוי לגבי עבודה של נציג מכירות ועבודה פיזית לא ברור לי מה הקשר. במידה וכן אתה עוסק ועסקת בעבודה פיזית מאומצת שהייתה יכולה לפגוע בכפות ידיך הרי כן ניתן לפנות לביטוח לאומי בכדי שיבדקו שלאלת נכות מעבודה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו