פוליסה מקצועית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליסה מקצועית
    פלוני.ב
    14/07/2010

שלום!
    אני 4 שנים אחרי תאונת דרכים (תאונת עבודה). אני סובל מכאבים בצוואר + ראש + נימולים בידיים.
    עברתי בעקבות זה ניתוח לפני שנתיים. מאז הניתוח המצב רק מתדרדר וחוץ מהכאבים בצוואר וראש וכאב מהכתף ימין עד הכף יד + אי תחושה רצינית באותה יד (יד דומיננטית), אני גם מטופל ע"י פסיכיאטר בגלל פוסט-טרואמה רציני + חרדה (הטיפול כולל תרופות). אני סובל מהתקפי חרדה וסיוטים ומיגרנות ו...
    EMG מראה החמרה במצב העצבי שלי ב2 הידיים מאז הניתוח.
    אני הייתי איש מחשבים 12 שנים עד יום התאונה.
    אני כבר לא עובד באופן מלא כ שנתיים וחצי. עד לפני חצי שנה הייתי מקבל אי כושר מלא.
    לפני חצי שנה הפסיקו לשלם כי הרופאים שנשלחתי אליהם דרך חברת הביטוח של האובדן כושר עבודה החליטו שאני יכול לחזור לעבוד בתחום שלי.
    שאלות:
    אני לא מסוגל לשבת יותר מדקות בודדות מול מחשב, אני מתחיל להשתגע מכאבים אז מה הפיתרון שלי ע"מ להמשיך לקבל אובדן כושר עבודה. חשוב לציין שהפוליסה שלי היא מקצועית.

תודה מראש

חשוב לי לציין שאני כבר מתוסכל מההתייחסות המאוד מהירה ולא רצינית שקיבלתי מהרופאים שהחליטו לאשר חזרה לעבודה במצב כמו שאני מרגיש היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליסה מקצועית

הוספת תגובה

• אובדן כושר עבודה.

ד``ר טמיר גפן
    14/07/2010

שלום רב!
    לא ברור ממכתבך באזה ניתוח מדובר. ויש עוד שאלות פתוחות רבות. ללא בדיקה של כל הנתונים ובדיקה פיזיקאלית הרי שלא יהיה רציני להגיד האים אתה צודק או חברת ביטוח צודקת. כמובן הכות בהתאם לפוליסת ביטוח (כפי שמקובל להגיד האותיות הקטנות שלמעטה).
    יש מספר אפשרויות.
    1. להצתייד בתיעוד רפואי כולל בחוות דעת מומחה מטעמך ולערר על החלטת חברת ביטוח.
    2. לפנות לסוכן ביטוח שלך ולנסות דרכו לפתור את הבעיה.
    3. לקחת עו"ד ולטפל דרכו (רצוי לפנות למומחה בתחום נזיקין שעוסק בביטוחים ובעל קבלות בתחום ולא כל עו"ד המצוי).
    4. כל האפשרויות ביחד.
    בהצלחה ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו