מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיסק בצווארמשה29/07/2010
שלום לכלל המבקרים
אני בן 26 נשוי +1 עובד כמלגזן כארבע שנים עובד כל יום בין 9 ל 12 שעות ישיבה ממושכת על המלגזה.
ובחצר של המפעל מלא בורות והפרשי גובה ברצפת ההעמסה ובתוך המחסן עצמו בגיעות ישירות לגב תוך כדי העמסה למשאיות או תוך הוצאת משטח ממקום אחסון .
לפני כשבעה חודשים התחילו כאבי צוואר חזקים עקבתי אחרי הכאבים האלו והתברר שיש לי שלוש פריצות דיסק בצוואר מC 3-C4 מC4 -C5 מC5-C6 חלק עם בלט וחלק ללא בלט ופריצת דיסק נוספת ב D4-5 והשאלה שלי כאן לגבי נושא זה
אני ביקרת לפני שלוש שבועות אצל רופא תעסוקתי והוא ביקש שילך למקום העבודה שאני עובד בו כדי לשלול את קושי עבודי ויראה בעינו את הבורות ואת ההפרשי גובה
והיום יש בקישה אצלו בשעה 11 בבוקר מה עלי לבקש ממנו איזה נירת לפי המצב שלי אני כבר יש מחשפה שהכל מהמלגזה ואני לא יכול לראות את המלגזה יותר
אשמח לקבל את עזרתכם
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלגזן
ד``ר מרק-אלן לוי29/07/2010קודם כל כל הכבוד לרופא שיבוא לראות את העבודה שלך.
כנראה שהוא התרשם ישי בעיה .
אתה לא צריך לבקש כלום הוא כנראה מכיר את העבודה שלו היטב והוא ייתן לך מה שאתה צריך.
לגבי "הכל מהמלגזה" לא סביר ש 4 שנים עבודה אצל בחור צעיר יגרמו לנזק. אבל זה כבר עניין שלך מול ביטוח לאומי העו"|ד שלך והמעביד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלגזן
ד``ר טמיר גפן29/07/2010שלום רב!
שאלה הראשונה הנה לגבי מלגזה. האים מדובר במלגזה חשמלית או דיזל.
כידוע מלגזות דיזל במהלך עבודתו רועבדות. במידה ועוד מדובר במלגזה ישנה הרי הרטט שלה חמור יותר. זהאחד המנגנונים של הפגיעה בדיסקים עם כי יש פו מספר בעיות והבעיות הן:
1. אתה צעיר מידי ועבדתה בסה"כ כ- 4 שנים שזה זמן לא בדיוק שהייתי מצפה אבל לך תדע.
2. הממצאים שלך בע"ש צווארי וגבי כאשר הייתי מצפה לממצאים בע,ש מותני יותר.
3. לא ציינתה הרקע הרפואי שלך לגבי תאונות בעבר או בשירות בצה"ל וכו'
לגבי רופא תעסוקתי - תן לו לעשות את עבודתו. אתה רק תספר לו מה מפריע לך ומה מציק לך ומה הקושי שלך במידה וישנו.
בהצלחה.
P.S. לגבי ביטוח לאומי קרוב לוודאי תזדקק לקרבות איתם ולחוות דעת לעניין קשר סיבתי. במידה ותפנה לעו"ד תפנה למומחה בתחום נזיקין מול ביטוח לאומי - לבעל שם ולבעל ניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)