אובדן כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן כושר
    אהרון
    01/08/2010

שלום,
    אני לאחר תאונת דרכים שהוכרה כתאונת עבודה,קיבלתי מהמלל 18.75% צמיתה,ו לארבעה חודשים 55% נכות זמנית,רופא מטעם חב' הביטוח אישר לי שנה וחצי אובדן כושר! לאחר סיומם פניתי לחברה וזו סירבה להתייחס כי הגשתי נגדם תביעה בבית המשפט, מאז אני לא עובד עוד כשמונה חודשים...,
    הבעיה היא שעבודתי מתחילה בכ 100 ק"מ נהיגה ביום וישיבה ממושכת בישיבות ! שזה בלתי אפשרי מבחינתי, כמו כן הייתי הרבה בטיסות לצרכי עבודתי וכעת זה בלתי אפשרי, מה אני צריך לחדד בפני רופא תעסוקתי לקבלת חוות דעת??
    תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדן כושר

הוספת תגובה

• אובדן כושר עבודה

ד``ר טמיר גפן
    02/08/2010

הי!
    לא כתבת מה המקצוע לכן קצת קשה להתייחס לקביעת כושר עבודה.
    לגבי חברות ביטוח - הדבר תלוי בפוליסת ביטוח ולא שרכשת ולא במה שכותב רופא תעסוקתי בקופת חולים. הרי רופא תעסוקתי בקופת חולים מתייחס לעיסוק של העובד אצל מעסיק ספציפי לאומת זאת בפוליסות ביטוח הביטוח מדבר על אי כושר בהתאם להשכלה הכשרה וניסיון קודם וגם לפי חלק מהפוליסות לעבודה סבירה מתאימה דומה אחרת.
    לקבלת חוות דעת מומלץ לפנות לרופא תעסוקתי שמבין בענייני הפוליסות הביטוח ומתמצא בקביעת כושר עבודה.
    בהצלחה. ד,ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו