תביעת אבדן כשר עבודה של קרן הפנסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעת אבדן כשר עבודה של קרן הפנסיה
    בינה
    04/08/2010

אני בת 54 סובלת מאוסטיאוארטריטיס בברך שמאל אובחנתי לראשונה לפני כ4 שנים המצב החמיר אני לא מסוגלת לשבת בכפוף הרגל שעות עבודה רצופות מול מחשב בנוסף יש שחיקות סחוס גם לאורך עמוד השדרה יש אבחנה לבעיה בחוליות תחתונות שגורם כאבי גב ובנוסף אני סובלת מעודף משקל ועקב בעיה בברך כל העומס עובר לעקבי הרגלים וגם סובלת מכאבי עקב ומפרקים בקרסוליים בנוסף לכל הצרות לפני כשנה עברתי תאונת דרכים בדרך לעבודה וברך שמאל נפגעה ללא שבר אבל מכה קשה ולפני כחודש נפלתי ביציאה מעבודה וספגתי שוב מכה בברך שמאל ללא שבר אני לא מתפקדת לא הולכת לא יכולה לעמוד וישיבה רק בשרגל שמאל מורמת האם לאור זאת וממצאים של שחיקות סחוס יש סכוי שרופא תעסוקתי יקבע אבדן כשר עבודה ואי יכולת בישיבה ובברך כפופה ממושכת חלקי או מלא ואם יש אפשרות שיוגדר לצמיתות לא זמני כי שחיקות הסחוס הם מצב בלתי הפיך שרק יכול להחמיר יותר לפי התיעצות ביטוח לאומי לא יכיר שמחלה כזו כתאונת עבודה או מחלת עבודה האם יש סכוי שרופא תעסוקתי ימליץ לקרן הפנסיה לשלם על אבדן כושר עבודה במצב רפואי כזה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אובדן כושר עבודה

ד``ר טמיר גפן
    04/08/2010

הי!
    קשה להגיד ולהמליץ על דבר בלי התרשמות ובלי בדיקת ברך. אין אני יכול להגיד מה יכולה להיות המלצה של רופא תעסוקתי ובדרך כלל ההמלצה תלויה במגבלות בבדיקה פיזיקאלית
    רק רופא תעסוקתי שיבדוק אותך יוכל יכול לקבוע דברים בשטח.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו